--> -->

CTP, după eșecul Simonei Halep: ”Autohipnoză”

Cea de a doua semifinală a Grand Slam-ului de la Wimbledon dintre Simona Halep și Elena Rybakina s-a încheiat cu victoria sportivei din Kazahstan, scor 6-3, 6-3, aceasta calificându-se în finala competiției londoneze.

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu a urmărit meciul și susține că Halep ”s-a autohipnotizat”, cu referire la ultima sa analiză în care spunea că românca a luat ”lecții de hipnoză”.

”A servit cu frică și nesiguranță greu de privit”

”Simona s-a autohipnotizat…

După ce le-a hipnotizat pe Badosa și Anisimova, făcându-le să se bată singure, ce să spun acum decât că Simona s-a autohipnotizat în fața Rybakinei! A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit – cu 9 duble greșeli și procentaje jalnice pe primul și al doilea, n-ai cum să câștigi, mai ales când de dincolo vin serviciile dureros de tari și precise ale ruso-kazahei.

La jocul din câmp, Simona a fost egala Rybakinei, chiar cu câteva mingi extraordinare în plus. Probabil că avea șanse mai mari dacă servea Rybakina în toate game-urile!…

Asta e. Să spunem totuși că Simona a revenit cu acest Wimbledon în tenisul de vârf, după o lungă absență, și să-i dorim să nu mai plece de acolo!”, a punctat Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Cu câți bani se alege Simona Halep

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a fost învinsă de Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) în semifinalele Wimbledon 2022, scor 3-6, 3-6. Campioana din 2019 a încercat să găsească explicații pentru prestația modestă.

Pentru Simona Halep competiția se încheie în semifinale. Ea primește un cec de 620.600 euro. În finală de sâmbătă, Elena Rybakina o va întâlni pe tunisianca Ons Jabeur, de la ora 16:00.

Citește și

Dan Negru, proiect spectaculos cu Florin Piersic