CTP: ”Diana Șoșoacă suge capital din partea oamenilor cu minte puțină. Molozul minții”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut din nou o reacție care va naște controverse. Practic, un derapaj la adresa susținătorilor, românilor, care o simpatizează pe senatoarea Diana Șoșoacă.

CTP susține că avocata este un politician care ”suge capital politic” din rândul oamenilor cu minte puțină, oameni ce nu au foarte multe informații.

”Această persoană se deplasează de colo-colo, își scoate trompa și suge capital de simpatie din partea oamenilor cu minte puțină din această țară. Există în fiecare popor, în fiecare țară niște oameni cu minte puțină și România nu face excepție.

Doamna Șoșoacă se duce țintit către acest electorat, oameni cu discernământ foarte redus, care nu înțeleg un lucru elementar și anume că doamna este parlamentar. Păi dacă ești senator poți decide să-l chemi pe ministrul în curtea căruia te-ai dus să te bați, în mod absurd?!

Este creier pane, este molozul minții să ceri unui om să te respecte și să te cerți cu cine?! Cu niște oameni de ordine, care sunt acolo, au niște ordine de respectat și îți spun clar: ”Nu intrați!””, a reacționat Cristian Tudor Popescu, la EuropaFM.

Citește și

Scandal între Diana Șoșoacă și Grigore Cartianu, în direct la TV. ”Mahalagioaică” vs ”Caricatură de jurnalist”