--> -->

CTP, dat afară de la Digi24! ”Unilateral”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a anunţat, într-o postare pe Facebook, că nu va mai colabora cu postul Digi 24, în urma unei ”hotărâri unilaterale, care aparține Digi24”.

De la ce a pornit

Anunțul vine la câteva zile după ce CTP a criticat gafa făcută de postul de televiziune, care a prezentat un clip video vechi de 14 ani drept un interviu cu un recrut rus.

Într-o postare cu titlul ”Diagnosticul – mai dăunător decât boala”, Cristian Tudor Popescu anunţă că emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima.

”Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, a declarat el.

Cristian Tudor Popescu: ”Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24”

”Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, adaugă Cristian Tudor Popescu.

”Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă ”transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video. Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu”, mai anunţă gazetarul.

Ce a zis CTP în ultima emisiune

Gazetarul a comentat în emisiunea „Cap Limpede” din 3 iunie Gafa a fost făcută miercuri seară de Cosmin Prelipceanu, care a introdus, în cadrul emisiunii „Jurnalul de Seară”, un clip video cu un „recrut rus” care, conform postului TV, povestea cum se va înrola în război şi cum va conduce tancuri.

În realitate, filmulețul prezentat de Prelipceanu fusese filmat în urmă cu 14 ani, tânărul vorbea despre genurile de muzică dintr-un club, iar subtitrarea Digi24 a fost greșită. Ulterior, moderatorul și-a cerut scuze.

Citește și

Adrian Năstase acuză: ”Rivalizăm la tatuaje și mașini”