CTP către Florin Cîţu: ”Te-a mâncat!”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a convocat pentru sâmbătă Biroul Executiv al formaţiunii.

El spune că şedinţa BEx de vineri în care s-a decis convocarea Consiliului Naţional al PNL nu a fost statutară, deoarece nu a fost convocată nici de el, nici de secretarul general.

Astăzi, va anunța dacă își va înainta demisia sau nu! Este o zi importantă pentru viitorul apropiat al liberalilor.

”Dacă i se garantează șefia Senatului”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că Florin Cîţu își va da demisia de la șefia PNL dacă i se garantează, în continuare, şefia Senatului.

”În câteva luni, Cîţu a reuşit să piardă tot. Nu mai e nici premier, ar putea pierde şi partidul, şi preşedinţia Senatului. L-a mâncat propriul caracter!

Acum, el tejghetăreşte la tarabă cu colegii care vor să-l dea jos. Cred că îşi dă demisia, dacă e lăsat şef la Senat! Pe Cîţu nu-l preocupă Rusia, România sau altceva”, a spus CTP la Digi24.

”Și-a dat cu levierul în genunchi, în cap, în gură”

”Problema mare e PNL. Şi-a dat cu levierul în genunchi, în cap şi în gură, fără să-l atace nimeni. Ei între ei au reuşit asta! Dacă Florin Cîţu e mazilit, partidul se duce la 10% în sondaje. Acum au 16%”, a adăugat CTP.

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat, vineri, că în şedinţa Biroului Executiv pe care a convocat-o sâmbătă va anunţa decizia sa, întrebat dacă va demisiona din funcţia de preşedinte al PNL. Majoritatea șefilor de filiale PNL au votat vineri declanșarea procedurilor pentru schimbarea din funcție a liderului formațiunii.

Citește și

Will Smith a demisionat: ”I-am rănit”