Wave Resort

CTP, atac grosolan la adresa ÎPS Teodosie: ”Această dihanie, îmbrăcat în odăjdii”

O afirmație a ÎPS Teodosie a născut vii controverse și polemici. După ce în urmă cu câteva zile îi solicita sprijinul în campania de vaccinare, ziaristul Cristian Tudor Popescu, el însuși un formator de opinie prin meseria pe care o practică, a avut un derapaj la adresa înaltului prelat.

”În spatele acestor veşminte ni se expune un sac cu rahat”, a reacționat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24, despre ÎPS Teodosie. Ce l-a nemulțumit pe jurnalist? ”Femeia a început păcatul. Dacă femeia nu păcătuia, nu ar fi născut în chinuri”, a comentat ÎPS Teodosie deunăzi.

”Dacă nici la asta nu se sesizează Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării…”, a punctat Cristian Tudor Popescu. Asta e o încununare, ce spune despre femei. Ce aş mai putea să spun despre această dihanie, care este îmbrăcat în odăjdii. Mai grav este că seamănă a ISIS ce spun insul acesta”, a reacționat Cristian Tudor Popescu.

Nu s-a mulțumit doar cu atât. CTP a amintit şi declaraţia lui ÎPS Teodosie care spunea că e păcat ca ortodox să mergi la o biserică catolică. ”Atitudinea acestui ins nu se rezumă la femeie. Este vorba şi de alţi oameni, de catolici, tot creştini. Sunt trei patru lucruri minore care fac diferenţa între doctrina catolică şi cea ortodoxă. Sunt creştini. Ce spune insul acesta: să nu calci într-o biserică catolică, pentru că e mare păcat”, a mai spus CTP.

Citește și

Prima reacție a prințului, după ce a împușcat un urs în România: ”Nu era Arthur”