--> -->

CTP, același: ”Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori TV!”

Scriitorul și gazetarul Cristian Tudor Popescu salută în stilul său caracteristic calificarea României la Euro 2024. El a arătat cine merită „cu adevărat” aceast moment.

CTP a făcut bășcălie de momentul calificării matematice, după 8 ani, la un nou turneu final.

”Învingând unele din cele mai puternice echipe de pe glob”

„Cine merită calificarea

Învingând unele dintre cele mai puternice echipe de pe glob, adică Andorra, Belarus, Kosovo, Israel și Elveția, în meciuri formidabile, în care n-a avut nici urmă de noroc, naționala de fotbal a României s-a calificat, în fine, la Europene.

Însă, după părerea cârciocară a subsemnatului, cei care merită cu adevărat această calificare sunt necăjiții și statornic entuziaștii suporteri ai tricolorilor, care și-au înghițit dezamăgirile atâta amar de ani, fără să se lase păgubași.

Ce zice despre Costi Mocanu și Emil Grădinescu

Un rol decisiv în calificare mi se pare că au avut cei doi comentatori TV, care au dat cu gura patriotic din răsputeri la meciul Israel-România – fără ei, pierdeam. Cred că este „imperios necesar” ca toate confruntările naționalei de la turneul final din Germania să fie heirupite de aceiași”, a punctat CTP.

Meciul a fost comentat de Costi Mocanu şi Emil Grădinescu.

România a învins reprezentativa Israelului, scor 2-1, după ce a fost condusă în minutul 2 cu 1-0. Calificarea matematică duce România la un turneu final pentru prima dată după 2016.

Citește și

Reacție dură după poza controversată cu Klaus și Carmen Iohannis: ”I-a făcut varză cu carne”