CSA vrea ca Dinamo să achite scaunele rupte în peluză: sumă importantă

Dinamo a deplasat peste 5.000 de suporteri pe stadionul Ghencea, la meciul cu CSA Steaua (0-2).

Suporterii lui Dinamo nu au putut suporta umilința din teren și din tribune și au lăsat ”amintiri” rivalilor la finalul meciului. Sute de scaune rupte, băi și gradene vandalizate, precum și urme de incendiere.

Clubul CSA Steaua București a estimat pagubele la aproximativ 20.000 de euro, conform celor de la Fanatik, la care se va adăuga mai mult ca sigur și alte amenzi din partea FRF și Jandarmeriei Române pentru incidentele provocate de „câini”.

Ce s-a întâmplat

Galeria lui Dinamo a distrus peste 500 de scaune pe Ghencea, susțin oficialii gazdelor, iar ultrașii au încercat chiar să incendieze peluza, așa cum s-a întâmplat în 1997.

Mai multe focuri au fost întreținute și alimentate atât la inelul 1, cât și la inelul 2 și a fost nevoie de intervenția pompierilor. „Câinii” au lăsat în urmă și un munte de gunoaie. Pahare de plastic, bannere, iar două pisoare de la peluză au fost de asemenea vandalizate, susține sursa citată

Rămâne de văzut dacă fanii-acționari din programul DDB sau Peluza Cătălin Hîldan își va asuma răspunderea pentru aceste distrugeri și va achita în nume propriu costul reparațiilor. Dacă nu, reprezentanții CSA Steaua vor să impută paguba clubului din Ștefan cel Mare!

Galeria CSA a făcut prăpăd pe Național Arena

Ultrașii Stelei au provocat și ei mai multe distrugeri pe Arena Națională la meciul cu Dinamo din toamnă.

Nici galeria Stelei nu a fost mai pașnică la ultima deplasare pe Național Arena în sezonul regulat cu Dinamo. Ultrașii au intrat în conflict cu jandarmeria și au aruncat cu scaune, garduri, extinctoare și chiar tomberoane, iar clubul a fost nevoit să suporte o amendă usturătoare.

Și la acest meci, CSA Steaua a primit o amendă consistentă din partea Jandarmeriei Române pentru incidentele de la derby: 33.000 de lei. Ba, mai mult, alți 28 de suporteri au primit amenzi în valoare de 7750 de lei, 17 ultrași au fost interziși, iar firma de pază amendă cu 5.000 de euro.

Citește și

Creşte numărul refugiaților ucraineni care se angajează în România