--> -->

CSA Steaua, rezultat care ajută și pe Dinamo! Tribune goale în Ghencea

CSA Steaua, echipă fără drept de promovare, a început tare play-off-ul Ligii 2.

În fața a aproximativ 900 de suporteri, CSA Steaua a făcut spectacol cu Unirea Dej în Ghencea, scor 3-0, în primul meci al play-off-ului Ligii 2.

Mult până l-au dat pe primul

”Militarii” au controlat prima repriză și au avut posesia, chiar dacă nu și-au creat ocazii importante.

Elevii lui Daniel Oprița au deschis scorul în minutul 41. După o acțiune pe partea stângă, Adrian Ilie a centrat pe jos, în careu, iar mingea a fost deviată în propria poartă de Buta. Dacă mingea trecea de fundașul Unirii Dej, ar fi ajuns la Chunchukov, care se afla în ofsaid.

Imediat după pauză, CSA Steaua și-a majorat avansul. În minutul 48, Chunchukov a făcut 2-0 după ce a reluat cu capul, din 8 metri, centrarea lui Adi Popa. Scorul final a fost stabilit de Atanas Trică (18 ani). Tânărul atacant împrumutat de la CS Universitatea Craiova a marcat spectaculos, cu o lovitură de cap de la 10 metri.

Lider, degeaba

CSA Steaua ajunge la 43 de puncte, fiind lider în play-off.

”Militarii” au 3 puncte peste Poli Iași, care are un meci în minus. Rezultatul de azi le ajută pe Dinamo și Gloria Buzău. Cele două echipe au 31 de puncte și se vor întâlni duminică, de la 12:00, într-un meci direct.

Dacă una dintre echipe se va impune, va urca pe locul 4, loc de baraj, care acum e ocupat de Unirea Dej (32 de puncte).

Ardelenii au impresionat înainte de meci, când au venit la costum, și-au făcut poze pe Ghencea, dar au rămas doar cu pozele. În etapa viitoare, la Dej, Unirea va juca împotriva lui Dinamo.

Citește și

Mai rău ca la ”masa verde”: Sepsi a demolat Craiova lui Mititelu