--> -->

CSA Steaua nu scapă de „coșmarul dinamovist”

Retrogradată în Liga 2 la finalul sezonului trecut, Chindia Târgoviște a avut un start fulminant în noul sezon: gol în minutul 2 al meciului cu CSA Steaua, fără ca rivalii să atingă balonul.

În fața a 7.000 de fani, elevii lui Dragoș Militaru au avut un început excelent.

Penalty văzut doar de arbitru

Chindia a avut lovitura de start a meciului, iar jucătorii târgovișteni au pasat între ei în propria jumătate, iar după o pasă în adâncime a lui Prejmerean, mingea a ajuns în careu, acolo unde Robert Moldoveanu a căzut după un duel cu Beța, iar arbitrul Cătălin Marcu a dictat penalty. În secunda 50.

Atacantul a executat în dreapta portarului și a transformat cu emoții.

S-a întors roata pentru cei din Ghencea

Jucătorii lui Daniel Oprița au contestat decizia arbitrului. Căpitanul Beța și colegii săi au protestat, dar arbitrul nu a întors decizia.

Reluările TV au arătat că decizia a fost una eronată. Beța îl atinge cu mâna pe abdomen, dar fără ca Moldoveanu să fie încurcat. Ulterior, fostul atacant de la Dinamo mai face trei pași și, după ce își dă cu piciorul drept în gamba piciorul stâng, cade, cerând penalty.

Tot Robert Moldoveanu a fost cel care a executat. Ex-dinamovistul a trimis mingea în dreapta portarului Pop. Goalkeeper-ul de la CSA Steaua a ghicit colțul, dar nu a putut ajunge la minge, astfel că gazdele au deschis scorul.

Citește și

Amendă minimă, reclamă maximă pentru Gheboasă! ”Vorbiți cu Victor Ponta, dacă se poate”