--> -->

CSA Steaua e la pământ. Oprița: ”La meciul cu Dinamo trebuie să facă asta!”

După 1-5 cu Poli Iași, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 2, Daniel Oprița, antrenorul de la CSA Steaua, a avut o izbucnire nervoasă.

La finalul meciului din Iași, Daniel Oprița a ținut un discurs dur în care a criticat prestația elevilor lui și a anunțat că din sezonul viitor vor urma schimbări la echipă.

Luni seară, pe Arena Națională, de la ora 20:30, Dinamo se va bate cu CSA Steaua într-un nou derby în eșalonul secund.

Daniel Oprița a reacționat nervos: „O rușine, o umilință, e degringoladă!”

„E o ruşine! E o umilinţă! Se pare că nu mai pot să mai fac nimic. Suntem în degringoladă. Aştept să mai trecem de cele două meciuri şi să se vedem ce avem de făcut. Am avut şi accidentaţi, suspendaţi, dar de aia suntem atâţia într-un lot…

Dacă se va mai continua din vară, vedem ce va exista, ce proiect, ce se poate face. E clar că a fost un ciclu de patru ani.

Fac un apel la jucători. Vine meciul cu Dinamo, ştiu şi ei ce înseamnă. Trebuie să le fie ruşine pentru rezultatul de azi! Le-am spus că e important să terminăm în primele două. Parcă nu am văzut un interes aşa mare. Nu vreau să spun mai multe. Încerc să trec de astea două meciuri. Nu ştiu ce au vorbit jucătorii cu cei din galerie. Ei se fac de râs că intră în teren”, a declarat Daniel Oprița pentru OrangeSport.

„Nici nu mai intru să vorbesc cu ei!”

Antrenorul roș-albaștrilor se gândește la derb-ul cu Dinamo, CSA Steaua învingând de două ori ”haita” în actuala ediție.

„Nici nu intru să mai vorbesc cu ei! Nu am ce să mai discut. Ce s-a întâmplat astăzi a umplut paharul. Sper ca la meciul cu Dinamo să dea totul şi să încerce să ajute clubul, pentru că de asta sunt plătiţi”, a spus Daniel Oprița.

„Felicitările le merită băieţii. Au marcat cinci goluri. Cred că a fost un spectacol pentru suporteri. Este şi promovarea lor. Ne-au fost alături tot campionatul. Avem jucători de calitate, care la nivelul ligii secunde pot face diferenţa.

Celor de la Steaua am văzut că le-au lipsit jucători. Știu că s-au gândit mult la jocul următor, cu Dinamo”, a reacționat Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași.

Citește și

Anunț îngrijorător pentru Simona Halep: dacă scenariul se va produce, poate fi finalul carierei!