--> -->

CSA Steaua, doar remiză cu Unirea la Dej. De ce a fost bine pentru Dinamo

CSA Steaua a remizat dramatic cu Unirea Dej, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 2, scor 1-1. Ambele goluri au venit în partea secundă a meciului.

Următoarele meciuri ale etapei sunt Poli Iași – Oțelul și Gloria Buzău – Dinamo.

CSA, modestă

CSA Steaua a avut o prestație modestă la Dej și nu a putut trece de Unirea, ultima clasată în play-off. Încă un motiv ca roș-albaștrii să fie acuzați că-și dau interesul exclusiv cu Dinamo!

Prima repriză a fost una în care ritmul a fost unul scăzut, iar Unirea Dej a avut cea mai importantă ocazie. În minutul 15, Alexandru Pop a reluat foarte bine cu capul, de la 6 metri, dar mingea a lovit bara porții Stelei.

La 1-0, Dej venea lângă Dinamo

După pauză, jocul a continuat în aceeași notă, însă ultimele 10 minute au fost incendiare. În minutul 79, Unirea Dej a obținut un penalty, după o intrare imprudentă a lui Bodișteanu. Alexandru Pop a transformat excelent, iar gazdele erau pe cale să obțină prima victorie din play-off.

Cu două minute înainte de final, CSA Steaua a reușit egalarea. Cristian Balgiu a șutat excelent de la distanță, învingându-l pe portarul gazdelor.

Calcule pentru returul de play-off

În acest moment, Poli Iași conduce clasamentul, 49 de puncte, apoi este CSA Steaua – 48 de puncte, dar fără drept de promovare. Pe 3 este Oțelul Galați cu 45 de puncte. Dinamo are 38 de puncte și este important să bată la Buzău, dacă vrea să mai aibă șanse la promovarea directă!

O remiză ar ajuta-o să-și păstreze prima poziție de baraj, întrucât trupa lui Adrian Mihalcea este la un punct în spate. Dejul are 35 de puncte, este bine pentru Dinamo și pentru Buzău că nu a învins pe CSA Steaua.

Citește și

Jucătorul de la Dinamo dorit în Liga I: ”Rapid m-a întrebat tot timpul”