CSA Steaua a închiriat un stadion vizat de Dinamo

Dinamo încă nu știe unde va juca meciurile de acasă în restul sezonului. Sunt negocieri intense în acest sens.

Ce variante mai au dinamoviștii

Inițial, ”câinii” au început să joace la Clinceni, acolo unde achită câte 1.200 de euro per eveniment sportiv. Ultima etapă de acasă a fost jucată pe Național Arena cu CSA Steaua, acolo unde dinamoviștii au plătit 60.000 de euro pentru întreg evenimentul sportiv. O sumă extrem de mare, pe care roș-albii nu și-o pot permite etapă de etapă.

Varianta ”Arcul de Triumf” încă nu este materializată, iar Dinamo a luat două runde de suspendare după acel duel cu ”militarii”, astfel că nu va putea juca la Clinceni, acolo unde trecut la FRF ca fiind stadionul pentru terenul propriu.

A mai rămas varianta Buftea, dacă nu se materializează ”Arcul de Triumf”, mai există și varianta Voluntari. În ceea ce privește Giurgiu, soluția a picat, nu mai există!

Cât plătește CSA

CSA Steaua a fost sancționată cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri, în urma derby-ului cu Dinamo.

Cu toate că „militarii” au depus apel și așteaptă recursul, au stabilit unde vor evolua departe de Ghencea în partidele considerate „acasă”. La Giurgiu, pe stadionul „Marin Anastasovici”, acolo unde a fost și FCSB în exil, o arenă vizată și de Dinamo!

Închirierea arenei costă 4.000 de euro/eveniment sportiv.

Până la verdictul Comisiei de Apel a FRF, formația lui Daniel Oprița nu va putea să joace în Ghencea meciurile cu Unirea Constanța, Chindia Târgoviște (din Cupa României), Poli Timișoara și Oțelul Galați.

Citește și

Ce șanse au ”câinii” să joace pe ”Arcul de Triumf”