Croitoru, superior: ”Mai puteam da patru”, Gane anunță: ”Va urma o perioadă liniștită”

Dinamo a pierdut lamentabil la Botoșani, scor 0-4, și a bifat a 9-a înfrângere în 18 etape. Echipa va pleca mâine spre Capitală, iar miercuri este următoarea rundă din Liga 1, cu Gaz Metan, în Ștefan cel Mare.

”Sincer, nu mă așteptam să învingem la această diferență. Sincer, mai puteam marca încă pe atât! Suntem în România, trebuie să luăm lucrurile ca atare, fiindcă îl am suspendat pe Florescu etapa viitoare, a luat cartonaș galben deși el a fost faultat. Când se va termina ”regulatul”, sper să fim acolo unde vrem, în play-off.

Când m-am apucat de antrenorat, îmi doream să bat Dinamo la orice diferență. Îmi doresc să câștig împotriva oricărei echipe și a oricărui antrenor”, a comentat Croitoru. Botoșaniul nu mai câștigase din luna august pe teren propriu!

Ionel Gane a reacționat și el: ”Am făcut multe greșeli individuale, care ne-au costat. La 2-0 am avut și noi ocazii, puteam intra în joc, dar apoi a venit golul de 3-0 și meciul a fost jucat. Au contat foarte mult absențele, am avut 10 jucători U21 astăzi, le-am dat șanse, dar se vede că nivelul lor nu e încă pentru această echipă, mai ales împotriva unei formații precum Botoșani.

Cred că va urma o perioadă mai liniștită. Știu pe cine mă pot baza în continuare, sper ca lucrurile să rămână așa, să mai aducem jucători. De la următorul meci mă pot baza și pe noile transferuri, Nepomuceno și Steliano Filip.

Paul Anton are o problemă medicală, de asta nu a jucat acum. Sper să-l recuperez pentru meciul următor, nu știu nimic despre plecarea lui Paul Anton”, a declarat Ionel Gane, după meci.

Tehnicianul s-a referit și la Pablo Cortacero. ”Am văzut ce a spus Pablo Cortacero, dar el are nevoie de fapte acum. Noi am trecut printr-o perioadă dificilă, eu știu prin ce am trecut, alături de băieți. El are nevoie de fapte pentru a ne câștiga încrederea. Să vedem dacă Pablo Cortacero a trimis banii, că el a mai spus-o și nu s-a întâmplat nimic”.

Citește și

Adrian Năstase: ”M-am vaccinat, dar de aceea n-am pus poză cu mușchii mei”