--> -->

Critică implicarea suporterilor în viața clubului Dinamo: ”N-am văzut nicăieri”

Fost antrenor al ”câinilor”, Vasile Miriuță, nu consideră că este normal ca suporterii să ia decizii în cadrul clubului, vizavi de implicarea board-ului DDB în viața grupării din Ștefan cel Mare.

Vasile Miriuță a vorbit despre situația dificilă pe care o traversează Dinamo. El crede că gruparea din ”Ștefan cel Mare” are șanse mici de a evita retrogradarea în acest sezon.

Vrea 18 echipe în Liga 1

Fostul antrenor al ”câinilor” consideră dificilă aducerea unor jucători de valoare în această iarnă la Dinamo, lucru cauzat și de acțiunile suporterilor dinamoviști.

Varianta revenirii la formatul cu 18 echipe este pe placul lui Vasile Miriuță, atât pentru salvarea lui Dinamo, cât și pentru fotbalul românesc.

”Le va fi greu să ajungă la baraj”

”Am fost la Sibiu amândoi (n.r. el și Iuliu Mureșan) și am salvat echipa de la retrogradare, dar nu a fost situația așa grea. E foarte greu ca un jucător bun și foarte bun să meargă la Dinamo. Iarna e foarte greu să găsești așa ceva.

Eu sper să ajungă la baraj, dar le va fi foarte greu. Ar fi bine pentru România să se facă 18 echipe, avem o țară mare. 18 echipe ar fi perfect. Au altele 16 echipe și au țara jumătate din a noastră.

Și în alte țări am văzut că suporterii mai fac scandal, dar eu nu am văzut în nicio țară și credeți-mă, am trăit 30 de ani afară, ca suporterii să pună un antrenor la echipă. Numai la noi în România s-a întâmplat lucrul ăsta. Să pui tu antrenorul nu există în nicio țară din lume”, a declarat Vasile Miriuță pentru Pro X.

Vasile Miriuță a fost antrenorul lui Dinamo între septembrie 2017 și februarie 2018. În prezent, ocupă funcția de director tehnic la Minaur Baia Mare (locul 2 în Seria 10 din Liga 3).

Citește și

Viza lui Djokovic a fost anulată din nou! Sârbul pregătește contraatacul