--> -->

Critică greva dinamoviștilor: ”Burcă i-a și rugat”. Îl pune la colț pe Vlad Iacob

Astăzi, a avut loc un boicot al jucătorilor dinamoviști, care au refuzat să participe la antrenamentul de dimineață. După-amiază, elevii lui Ovidiu Burcă s-au antrenat la sala de forță de la Săftica.

Un moment rezolvat, dar care putea fi evitat, după cum a declarat și administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, în direct la Playsport.

Mută responsabilitatea pe Iacob

”Nemulțumirea lor principala era legată de faptul că li s-a promis o discuție vineri, dar nu a mai avut loc, din partea administratorului special. Vineri au intrat bani de la sponsorul principal 888, dar nu am știut până azi, s-au făcut plăți azi (n.red luni) în limita banilor care au intrat. Dacă am fi știut, am fi achitat de atunci. S-a făcut o plată importantă către jucători”, a punctat Zăvăleanu din start.

”Cu noi, cu DDB, au avut parteneri de discuție, care au venit cu bani când au avut nevoie. Ar fi trebuit înțeleasă această situație, intrau bani de la sponsori, dar și de la transferul lui Sorescu, îl știau.

Îi înțeleg că au plecat cu buzunarele goale de sărbători, când li s-a promis bani. Înțeleg că li s-a promis o întâlnire vineri, dar nu trebuia să se întâmple asta. Ovidiu Burcă i-a rugat să nu facă asta și le-a spus că se va rezolva, grupul trebuia să se comporte că un grup, nu de modalitatea această”, a mai spus administratorul judiciar.

”Ovidiu era trist”

”Nu voi vorbi în numele lui Ovidiu, era trist, nu trebuia să se întâmple așa, banii sunt în conturile lor acum, nu are legătură cu mișcarea de protest. Intrau banii oricum, dacă există niște priorități, se rezolva conform priorităților.

Jucătorii sunt o prioritate, noi am adus bani de acasă, suporterii au dat din ultimul lor leu, atâta timp cât avem de recuperat sume imense, trebuia să fie alături de noi, nu să procedeze de maniera asta.

Am înțeles supărările, nu am perceput niciun moment că va avea loc o astfel de mișcare de protest. L-am întrebat pe Ovidiu, mi s-a părut de bun simț, nu mi-a dezvăluit cine a fost, vom vedea în timp cum se va comportă Ovidiu Burcă și cum va fi atitudinea față de anumiți jucători. Nu întru în intimitatea vestiarului”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Playsport Live.

”Nu vreau!”

”Mi se par dure cuvintele grevă, faliment, trebuie să fim mai reținuți, nu o pot caracteriza drept grevă, au fost nemulțumiri, au fost comunicate de Vlad Iacob printr-un mesaj. Pot înțelege supărările, nu modalitatea de acțiune, în niciun caz.

Nu vreau să fiu pe aceeași lungime de undă cu el, el să dea în planul nostru și noi în planul lui. E o prostie. Dacă Vlad Iacob va depune o modificare de plan și aceea are șanse să treacă, eu o voi susține.

Nu e vorbă de noi, nu e vorba de orgolii, e vorba de Dinamo. Eu cred că azi sunt mai mari șanse la un apel, decât la o modificare de plan. Nu mi se pare normal să lovești în propria posibilitate de a avea un rezultat bun, lucru pe care din păcate Vlad Iacob l-a făcut până astăzi”, a încheiat Zăvăleanu.

Citește și

FCSB, tăvălită de fosta echipă a lui Sorescu