Cristina Neagu, furioasă după înghețarea campionatului de handbal

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare de handbal româncă din ultimii ani, a aflat cu stupoare că în această ediție de campionat nu se va acorda titlul. Federația Română de Handbal a decis înghețarea ligilor feminină și masculină.

“Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câştigăm titlul în acest sezon, şi singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puţin disputat decât alte echipe. O restanţă pe care cel mai probabil am fi câştigat-o. Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul şi ar fi trebuit să fim calificate direct. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon şi sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline şi spectacol pe teren. Aveţi grijă de voi şi să ne revedem sănătoşi!”, a scris jucătoarea de la CSM București pe Facebook.

Înainte de întreruperea campionatului, CSM era pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte cu SCM Râmnicu Vâlcea, dar cu un meci mai puțin jucat.

Citește și

În 7 zile vine ”nota de plată” după week-end-ul plin de lume pe străzi și în parcuri. Prognoza verii

No Comments Yet

Comments are closed