Cristian Tudor Popescu, despre fraţii Tate: ”Doi giboni adulți”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu scrie duminică, într-o postare pe Facebook, că este o batjocură cruntă pentru România faptul că frații Tate au ajuns milionari în România, în doar câțiva ani.

Îi ia peste picior

”Știați că gibonul s-a aclimatizat și trăiește în România? Cele două exemplare, cunoscute sub numele de frații Tate, doi giboni adulți, zburdă de ani de zile nestingherite pe plaiurile noastre”, scrie Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Frații Andrew și Tristan Tate sunt arestați preventiv din 30 decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol.

Cei doi rămân în Arestul Central al Poliției Capitalei până pe 27 februarie, după ce Curtea de Apel București a respins contestația britanicilor.

Îi ia peste picior și pe români

”Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în câțiva ani.

Cum? Folosindu-se de tâmpitele și tâmpiții din această țară, precum și de organele noastre bolnave. O reclamă mai bună decât frunza lui Udrea pentru alții ca ei: ”Veniți în România! Aici e de noi!”.

Cristian Tudor Popescu nu s-a oprit: ”Și mai este ceva ce mă zgârie pe creier: parcă-i văd, în curând, în loc să fie băgați după gratii, la Zoo, liberi, cu audiență și mai mare pe net, dându-ne cu tifla”.

Citește și

Clotilde Armand, atac la PNL și Nicolae Ciucă: ”Un partid condus de un plagiator îi dă teme unui olimpic”