Cristian Popescu Piedone dezvăluie: “Ea este împărăteasa, iar eu sunt un supus”

Piedone, “Justițiarul”, devine un mielușel, asumat, în propria casă, în special în fața soției sale, Iulia! În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, politicianul a făcut o adevărată reverență în fața soției sale, de care îl leagă un mariaj de 33 de ani.

Cristian Popescu Piedone i-a dedicat și poezii nevestei, în mediul virtual. ”Da, ea este tot ceea ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară. Și dacă nu o găsesc, plec după ea. Sunt dependent de soția mea. Iubirea a fost de la început, există și acum și se poate dezvolta spre apusul vieții fiecăruia dintre noi, important este să rămânem uniți.

Familia este Olimpul meu, acolo sunt eu zeu. Iar în fiecare dimineață cobor în junglă. Familia e toată puterea mea. Toți suntem bărbați, ne mai patinează ambreiajul uneori, dar în familie e puterea. Alergând după bani, nu am avut timp să-mi văd cum îmi cresc copiii, dar vreau să văd cum îmi cresc nepoții, să întineresc alături de ei”, a reacționat primarul sectorului 5.

Bărbatul se înmoaie în fața celor mici din familia sa. “Nepoții mă strigă: “Tataaaeee, tataaaeee”. Fetele, când vin ele și mă calcă pe picioare, se dau cu ruj pe buze și stau să mă machieze toată ziua… Vă dați seama, vin seara acasă, de multe ori am probleme, dar zâmbesc doar pentru ei. Voi mai avea o nepoată, de la fata mea, voi fi curând bunic de trei nepoate și un nepot.

Zâmbesc doar pentru ei, în sufletul meu e altă rezonanță, de la ei mă încarc ca să merg și a doua zi mai departe. Justițiarul din mine, când pune mâna pe clanța ușii casei, devine mielușel. Acolo, împărăteasa este soția mea, ea este justițiarul casei, sunt chiar supus ei! Îmi place să fiu supus familiei mele pentru evoluția ei”, a subliniat bărbatul de 58 de ani.

Vlad Popescu, fiul cel mare al lui Piedone, a intrat și el în politică, acum este deputat de Suceava. Dorind să-i urmeze tatălui său în cariera politică, Vlad Popescu și-a luat și el în buletin porecla tatălui său, devenit nume și renume – Piedone. “Dacă aș fi fost rege, i-aș fi lăsat fiului tronul. Îi pot lăsa doar numele meu, iar el să ducă mai departe seriozitatea și corectitudinea”, a replicat primarul sectorului 5 vizavi de faptul dacă îl pregătește pe băiatul său să-i urmeze în funcția ocupată în prezent.

Ana Maria, fica lui Cristian Popescu Piedone, cea care în curând îl va face din nou bunic pe primarul sectorului 5 este căsătorită de trei ani cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Citește și

ROMÂNIA FRUMOASĂ Top 5 locuri mai puțin știute din Hunedoara