Cristi Tănase a fost prins drogat la volan: „Avea o privire și un comportament ciudat”

Cristi Tănase, fostul fotbalist al celor de la FCSB și al naționalei României, se confruntă cu probleme majore cu legea!

Oprit pentru un control de rutină

Miercuri seara, fostul internațional a fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise de către polițiștii din Pitești. Autoritățile i-au suspendat permisul de conducere și au întocmit un dosar penal în acest caz.

Informația a fost dezvăluită de Știrile Pro TV, care citează surse din cadrul poliției. Potrivit acestora, „Cristian Tănase a fost depistat seara trecută, conducând sub influența drogurilor, de către polițiștii biroului rutier Pitești.

Fostul fotbalist, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu”.

De ce a fost dus la spital

„Cum polițiștilor li s-a părut ciudat atât comportamentul lui, cât și modul în care îi privea, i-au pus fiola, dar etilotestul a arătat că nu consumase alcool. Pasul următor a fost, firește, testarea cu aparatul drugtest.

Acesta a ieșit pozitiv la o substanță stupefiantă, așa că polițiștii l-au dus la spital, unde i-a fost recoltat sânge, pentru a stabili ce drog a consumat”, susțin sursele din cadrul poliției.

Cristi Tănase a fost adus la audieri și i s-a retras permisul de conducere pe durata investigațiilor, deoarece a fost înregistrat într-un dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor interzise.

Citește și

Dinamo ar putea începe 2024 cu Adrian Mutu adversar!