--> -->

Cristi Borcea, urcat pe scenă de celebrul Al Bano. Reacția italianului

Al Bano i-a invitat pe scena de la Sala Palatului pe Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo, și pe Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo.

Celebrul cântăreț Al Bano a susținut, alături de Romina Power, un spectacol la Sala Palatului din București.

La un moment dat, artistul italian, pe numele său real Albano Carrisi, a ținut să îl prezinte publicului pe fostul acționar al clubului din Ștefan cel Mare. Alături de cei doi, pe scena de la Sala Palatului a urcat și președintele Federației Internaționale de Judo, Marius Vizer.

”Il grande capo de la Dinamo”

Al Bano a ținut, cu ocazia spectacolului susținut la Sala Palatului, să îl invite alături de el, pe scenă, pe Cristi Borcea.

Fostul acționar de la Dinamo s-a conformat și, cu toate că a fost vizibil emoționat de acest moment, s-a bucurat de aprecierile cântărețului italian, a scris ProSport, care a prezentat și un video.

”Il grande capo de la Dinamo (n.r. Marele lider al lui Dinamo)”, a spus Al Bano în timpul discursului despre Cristi Borcea.

Unde au luat masa

Cei doi se cunosc bine și au o relație foarte apropiată. Cu numai o zi înaintea spectacolului de la Sala Palatului, Cristi Borcea și Al Bano au luat masa împreună și au povestit la un pahar, la celebrul Doi Cocoși. La întâlnire au luat parte, printre alte nume importante, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Mitică Dragomir și agentul de jucători Giovanni Becali.

Pe scena de la Sala Palatului a urcat și Marius Vizer, care a fost, de asemenea, invitatul lui Al Bano.

Citește și

Ministrul Turismului din Bulgaria: ”90 la sută dintre românii intervievați apreciază țara noastră”. Ce noi destinații recomandă