--> -->

Cristi Borcea, despre CSA Steaua: ”Nu-și are locul acolo!”

Cristi Borcea (53 de ani), fostul finanțator de la Dinamo, a fost protagonistul unei ieșiri vehemente la adresa rivalei ”câinilor” din Liga 2, CSA Steaua.

Reacție dură

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea meciului direct, afaceristul a oferit o reacție extremă în momentul în care a fost întrebat despre derby-ul ligii secunde.

Derby-ul CSA Steaua – Dinamo e programat pe 18 aprilie, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

”Ce derby? Dinamo este în Liga a 2-a, dar CSA Steaua este un avort spontan care nu îşi are locul acolo!”, a spus Borcea, potrivit Antena Sport.

”Nu mă mai întorc niciodată în fotbal!”

Cristi Borcea spune că exclude un come-back în fotbal, dar e convins că Dinamo va ajunge să domine fotbalul românesc în momentul în care noul stadion va fi gata.

”Pentru asta am ajuns la trei divorţuri şi la o operaţie pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenţie, cinci ani şi jumătate. Fotbalul e viaţa mea, Dinamo a fost înaintea soţiilor, familiei, copiilor. Dar eu nu mă mai întorc niciodată în fotbal.

Nu îl voi lăsa nici pe Patrick să intre (n.r. – unul dintre copiii săi). Poate peste trei, patru ani îmi spune: «Vreau să iau eu Dinamo, să conduc, să fac eu, să fiu ca tine». Nu am ce să-i mai spun atunci”, a mai spus Borcea, conform sursei citate.

”Primul lucru care trebuie făcut… să fie un singur Dinamo. În momentul în care vor începe lucrările la stadion, nu cred că vreo echipă va putea să ţină pasul cu Dinamo”, a mai comentat omul de afaceri.

Citește și

Oțelul înainte de meciul cu Dinamo: ”Un punct”