--> -->

Cristi Borcea: ”Am prieteni care vor”

Cristi Borcea (53 de ani), fostul finanțator al lui Dinamo, a transmis că mai mulți apropiați ar investi la Dinamo în momentul construirii noii arene din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Dinamo are mari probleme financaire. Planul de reorganizare modificat a fost inițial respins, iar Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob, administratorul judiciar și cel special, nu au căzut de acord asupra următoarelor mutări.

Cristi Borcea spune că a discutat cu mai mulți oameni de afaceri. Grupul ar investi la Dinamo în momentul ridicării noului stadion.

”O susțin și va susținută puternic”

”Pe Dinamo o susțin și va fi susținută puternic. Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul. Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos.

Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic. E cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investește în stadioane, proiectul arată frumos”, a spus Cristi Borcea, potrivit Prosport.

Care e situația viitoarei arene

Compania Națională de Investiții a atribuit deja contractul pentru proiectarea și execuția noului stadion Dinamo.

Pe pagina de Facebook „Noul Stadion «Dinamo»”, care îi ține la curent pe fani cu cele mai noi informații despre proiect, au fost publicate anterior detalii despre viitorul stadion.

Arena care va avea aproximativ 25.000 de locuri urmează să fie dotată cu o serie de facilități impresionante, după cum reiese din contractul semnat de CNI cu firma «Profesional Construct Proiectare & Lucian Simion Arhitectura”.

Citește și

Becali l-a luat la ochi pe Sorescu: ”Nu mi-a plăcut”