--> -->

CRBL, după accidentul de motocicletă: „Avem foarte multe semne de întrebare”

CRBL a făcut primele declarații la scurt timp după ce a fost implicat într-un accident de motocicletă duminică, 6 august. Cântărețul a fost dus la spital pentru investigații medicale.

Prima reacție a lui CRBL

Artistul a fost implicat într-un accident de motocicletă, după ce s-a angajat într-o depășire neregulamentară a unei coloane de mașini, apoi s-a izbit de o autoutilitară care era în fața sa.

Cântărețul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar la scurt timp a făcut primele declarații despre această situație.

„Încă sunt sub supraveghere medicală, atât pot să vă spun. Mai mult nu am ce să spun, că nu știm, avem foarte multe semne de întrebare”, a declarat CRBL la scurt timp după accident pentru cancan.ro.

Pe o stradă din Hațeg

Accidentul s-a petrecut la ora 13:19, pe o stradă din oraşul Haţeg.

Potrivit Poliției Hunedoara, un bărbat în vârstă de 45 de ani se deplasa cu o motocicletă și „s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, intrând în coliziune cu o autoutilitară”.

Rănit în accident, artistul a fost transportat de un echipaj medical de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și

”Mișcarea prosoapelor” din Grecia cere eliminarea șezlongurilor. „Ne vrem plajele înapoi!”