Craiova Maxima lovită din nou! Beldeanu și Ungureanu sunt în mare pericol

Craiova Maxima este una dintre echipele uriașe ale fotbalului românesc, nu doar prin spectacolul oferit pe gazon, ci și prin rezultatele europene. Formația din Bănie a fost la un pas de finala Cupei UEFA în 1983 după un sezon entuziasmant.

Week-end-ul trecut a fost marcat de moartea fulgerătoare a lui Ilie Balaci, al patrulea component al echipei trecut în neființă, după Zoli Crișan, Costică Ștefănescu și Nae Tilihoi. Dar alți doi foști mari fotbaliști ai Băniei și ai României au mari probleme de sănătate și au un meci dur cu viața.

Conform Gazetei Sporturilor, Nae Ungureanu, fostul mare fundaş stânga, duce o luptă dură cu o boală cruntă de piele. A şi suportat o intervenţie chirurgicală chiar în ziua în care Ilie Balaci a fost înmormântat. Acesta a şi fost motivul pentru care Ungureanu n-a fost prezent alături de foştii săi coechipieri, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Balaci.

Aurică Beldeanu urmează să fie şi el operat. În cazul său ar fi vorba despre o intervenţie pe creier, iar Rodion Cămătaru e cel care se ocupă de toate formalităţile. Îl va aduce pe Beldeanu în Bucureşti, unde îl va interna la Spitalul Bagdasar-Arseni. Tot aici va avea loc şi operaţia. Beldeanu a avut o cădere chiar la priveghiul lui Balaci și a fost transportat de urgență la spital la Craiova.