Craiova bate FCSB, victorie pentru CFR!

FCSB face un pas uriaș greșit în lupta la titlu, în timp ce Universitatea Craiova reușește să reintre, teoretic, în bătălia finală pentru câștigarea campionatului!

După ce s-a apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj, care va juca luni seară în Gruia, contra lui FC Argeș, de la ora 21:00, roș-albaștrii au pierdut pe Național Arena, scor 0-2, în fața oltenilor, cu aproape 25.000 de spectatori în tribune.

Penalty controversat

Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 8, prin Edjouma, dar reușita mijlocașul a fost anulată pentru henț de către arbitrul Horațiu Feșnic.

După câteva intervenții ale portarul Ștefan Târnovanu, pe finalul primei reprize, Andrei Ivan s-a răzbunat pentru nerealizările personale de la echipa națională. În minutul 44, a obținut un penalty după ce a fost faultat în careu de către Iulian Cristea.

Eurogol al lui Bic

Tot atacantul alb-albaștrilor a executat lovitura de la 11 metri, înscriind după ce nu a avut emoții de la punctul cu var. Olaru și Octavian Popescu au încercat să riposteze în partea secundă, însă fără succes. Pigliacelli a fost la post și în fața lui Iulian Cristea, urcat în atac.

Bic (minutul 74) a primit excelent în colțul careului, a șutat puternic și a înscris spectaculos dintr-un voleu cu exteriorul. 2-0 pentru Craiova, iar FCSB vedea cum se îndepărtează din nou titlul, pe care nu l-a mai cucerit din 2015!

FCSB rămâne la 5 puncte de CFR, Craiova vine la 6 puncte, dar ardelenii au meci mâine seară cu piteștenii.

Citește și

Treptele Scării Sfântului Ioan Scărarul