Craiova a învins campioana. Ce spune marcatorul Andrei Cristea

CSU Craiova a câștigat în această seară contra CFR Cluj, 2-0 și a depășit-o pe FCSB în clasament. Oltenii au urcat pe locul 2, cu 42 de puncte și au depășit-o cu un punct pe FCSB. Lider rămâne CFR Cluj, care are 47 de puncte. Andrei Cristea a înscris primul său gol pentru Craiova și a comentat această victorie.

”Sunt foarte fericit, este o atmosferă incredibilă, Oltenia merită acest stadion. Cred că este echipa cea mai iubită și cea mai organizată din toate punctele de vedere. Am trăit la maxim această partidă, am crezut că sunt în altă țară, am crezut că sunt în Germania, sperăm să fim acolo, sus de tot. Trăiesc a doua tinerețe la Craiova, am 35 de goluri în ultimii 3 ani, îmi doresc să ne batem la campionat și să fim o nucă tare.

Eu am venit aici să ajut echipa, să înscriu goluri, Mister va decide când este nevoie de mine, el a ales foarte bine, ne bucurăm că suntem în cărți. Important e să avem continuitate pentru că sigur vor veni și momente dificile, eu cred că în acest an vom fi o echipă foarte puternică.

George Țucudean este un jucător foarte bun, am jucat cu el, ne-a surprins lipsa lui, dar noi ne bucurăm că am câștigat. N-aș putea să dedic golul decât acestor suporteri minunați care ne-au susținut din primul minut”, a declarat Andrei Cristea.

CSU Craiova – CFR CLUJ 0-2 (Andrei Cristea min 14, Koljic minutul 78)