--> -->

Cosmin Matei: ”Începem campionatul”

Unul dintre liderii dinamoviștilor, Cosmin Matei, a oferit un interviu canalului media al clubului, decarul echipei fiind unul dintre jucătorii de la care sunt așteptări mari în acest play-out.

Fotbalistul va fi menajat pentru etapa cu CFR Cluj, de duminică, el nefiind încă recuperat sută la sută după problemele medicale. Flavius Stoican vrea să-l aibă apt pentru play-out, încă de la început.

Vorbe. Fapte?

”Situația nu este simplă, avem obligația să scoatem echipa din această perioadă dificilă. Lucrurile nu sunt simple, avem șansă în play-out să reușim să legăm victorii și să ducem echipa peste zona de baraj, acesta este obiectivul principal, ar da o liniște tuturor suporterilor.

Am venit la Dinamo din mai multe motive, unul ar fi că aveam o istorie la Dinamo, am venit cu inima deschisă să pun umărul ca echipa să rămână în prima ligă.

Este un meci în deplasare contra unei echipe puternice, este un meci important, dar consider că acest campionat începe cu prima etapă din play-out și atunci fiecare meci este ca o finală pentru noi”, a declarat Cosmin Matei într-un interviu video acordat paginii oficiale a clubului”, a declarat Cosmin Matei.

”Aveam nevoie”

Fotbalistul a vorbit și despre reușita din derby-ul cu Rapid.

”Aveam nevoie să înscriu într-un astfel de meci, au fost niște perioade destul de dificile la Dinamo și am încercat cât mai repede să trec peste ele sau să nu mai afecteze în jocul meu”, a spus fotbalistul, unul dintre preferații lui Flavius Stoican.

”Suntem foartem conștienți în ce situație este echipa, de importanța meciurilor care urmează să vină, cu siguranță de la jucători, staff, lucrează în jurul lui Dinamo, vom face tot ce depinde de noi ca echipa să rămână în prima ligă.

Încet, încet să ducem Dinamo acolo unde îi este locul, să nu mai treacă prin momente dificile”, a mai zis el.

Citește și

România alături de Moldova: ”Nu Transnistria”