--> -->

Cosmin Matei a trăit o dramă: ”Am plâns”

Cosmin Matei a semnat cu Sepsi, pentru care vrea să se lupte ca să ajungă în play-off, dar, mai întâi, se va duela cu CFR Cluj pentru Supercupa României.

Ar fi continuat la Dinamo

Fotbalistul a mărturisit că a trăit o dramă după ce a retrogradat cu Dinamo. Fostul decar al ”câinilor” a trimis de două ori mingea în bară în partidele cu U Cluj, de la baraj, scor 0-2 și 1-1.

Mijlocașul a fost pe teren în meciul de baraj cu U Cluj fiind autorul pasei decisive la reușita lui Vlad Morar. Acesta a povestit că s-a exteriorizat abia după meci și că o noapte nu a putut să doarmă.

Răzvan Zăvăleanu a mărturisit după retrogradare că se înțelesese cu Cosmin Matei să continue în alb-roșu, dar retrogradarea a dat planurile peste cap.

”Mă gândeam la asta”

”Da, după retrogradare, eu, cei care au fost alături de mine știu. O noapte după meci nu am dormit, am dormit următoarea noaptea. Da, am plâns.

Nu la stadion, dar când am ajuns acasă am ajuns să realizez gravitatea situației, toată lumea vorbea la televizor, am văzut și fazele cu mine când am lovit bara, atunci am început să plâng. Mă gândeam că dacă aveam puțină șansă puteam să schimbăm soarta” a declarat Cosmin Matei pentru PRO Arena.

Cosmin Matei a decis să plece de la Dinamo și și-a găsit rapid un nou angajament. Mijlocașul ofensiv a semnat cu Sepsi OSK un contract valabil până în vara lui 2024.

Citește și

Ar merge Carla’s Dreams la război? ”Eu fac diferența”