--> -->

Cosmin Contra, probleme medicale: ”Leșin!”

Cosmin Contra a avut un sezon bun pe banca celor de la Al Ittihad, a urcat foarte mult cu echipa, a stat multe etape pe locul 1, dar este aproape de a pierde titlul!

Echipa lui este încă în lupta pentru a deveni campioană, dar tensiunea finalului de sezon și-a spus cuvântul. Tehnicianul a fost în pragul leșinului, în timpul ultimului meci.

Un singur gol

Al Ittihad, echipa condusă de Cosmin Contra și Al-Hilal sunt la egalitate de puncte înaintea ultimei etape din campionatul Arabiei Saudite, ambele acumulând câte 64 de puncte.

Ca să câștige trofeul, românul are nevoie de o doză importantă de noroc. Doar un pas greșit al rivalilor va direcționa titlul către echipa lui Cosmin Contra. Adversarii au un gol în plus în clasament, plus avantajul meciurilor directe!

În cazul în care cele două echipe vor câștiga meciurile din ultima etapă Al-Hilal va fi încoronată campioană, întrucât rezultatele directe cu Al Ittihad îi avantajează.

Din cauza tensiunii extrem de mari, antrenorului român i s-a făcut rău în prelungirile ultimului joc de campionat, câștigat de trupa românului cu 3-1, după ce-a condus cu 1-0.

”Aproape a leșinat”

”Contra a acuzat o stare de oboseală în prelungirile meciului, în timp ce acorda indicații jucătorilor săi. Nu a mai putut să stea în picioare și a trebuit să se așeze pe bancă”, notează goal.com.

De asemenea, publicația Kooora a descris momentul în care românul a fost în pragul leșinului și a avut nevoie de intervenția echipei medicale.

”Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii și a umidității ridicate, Contra aproape a leșinat. Imediat după ce a acuzat probleme medicale, staff-ul medical a intervenit și i-a acordat primul ajutor, apoi și-a revenit”, a notat sursa citată.

A avut și 11 puncte avans

Antrenorul român de 46 de ani a fost instalat pe banca echipei din Jedah la începutul acestui sezon, iar rezultatele bune, care au menținut-o pe Al Ittihad în lupta pentru titlu, i-au adus o prelungire a angajamentului.

Al Ittihad nu a mai câștigat campionatul în Arabia Saudită din 2009, iar un eșec în fața celor de la Al-Hilal ar putea fi considerat o catastrofă.

Echipa lui Cosmin Contra a dominat sezonul în curs și avea la un moment dat chiar 11 puncte avans. Însă, o serie de rezultate negative au dus-o pe rivala Al-Hilal în fruntea clasamentului.

În ultima etapă, programată la începutul săptămânii viitoare, ambele candidate la titlu joacă pe teren propriu. Al Ittihad va primi vizita celor de la Al Batin, locul 13 în clasament, iar Al-Hilal o va înfrunta pe Al-Faisly, a 11-a în clasament.

Citește și

CTP despre David Popovici: ”Nu mă simt mândru”