Cosmin Contra îi va decide viitorul lui Diego Capel. ”Să nu fie Julio Baptista2”

Dinamo a perfectat până acum 9 transferuri, oficial, mai având un jucător care se pregătește de la începutul săptămânii cu lotul ”câinilor”. Diego Capel, 32 de ani, fost câștigător al Cupei UEFA în două rânduri cu Sevilla, este testat de către Cosmin Contra.

De fapt, antrenorul este cel ce va decide dacă extrema stângă va semna un angajament cu roș-albii. Fiindcă în ciuda cărții lui de vizită impresionante, vorbim de un fotbalist dorit cândva de Real Madrid și de Liverpool, cotat la 14 milioane de euro, care are trofee cu Sevilla, Sporting Lisabona și Anderlecht, Capel a jucat în 2020 doar 40 de minute la Birkirkara, locul 5 din Malta.

”Dinamoviștilor le este teamă ca nu cumva spaniolul să fie Julio Baptista 2”, au declarat surse apropiate grupării, cu trimitere la fostul atacant al lui Real Madrid care se lăsase de fotbal, dar a fost transferat la CFR Cluj cu un salariu de 50.000 de euro pe lună. Tocmai de aceea, Capel se va mai antrena o perioadă cu echipa, apoi, când Contra va da ”verde”, va merge să facă vizita medicală.

Citește și

ULTIMA ORĂ Nicușor Dan chemat de Klaus Iohannis la Cotroceni! A fost și premierul Orban. Cum l-a lăudat Dan pe președinte

No Comments Yet

Comments are closed