--> -->

Cosmin Contra, explicații pentru dinamoviști: „Era să fac infarct”

Cosmin Contra, 47 de ani, este antrenor acum în Orient, la Damac Club, dinamoviștii încă îl consideră vinovat pentru managementul spaniol al lui Pablo Cortacero și acoliții săi.

De curând, fostul selecționer a fost invitatul unui podcast GSP, „Profu’ de Sport”, direct din Arabia Saudită.

Cosmin Contra a vorbit despre al doilea mandat pe banca lui Dinamo (august – februarie 2020), când a fost adus de Pablo Cortacero, omul de afaceri spaniol care a preluat clubul în august 2020, promițând investiții spectaculoase, dar nu s-a ținut de promisiuni.

Cosmin Contra: „Spaniolii lui Cortacero sunt niște delincvenți care m-au păcălit!”

„Nici eu nu înțeleg nici în ziua de azi!

Dacă tu stăteai de vorbă cu Cortacero sau cu cel care m-a convins să vin cu acest proiect, ai fi zis că vom face proiectul Milan. Ca să-ți dau așa o idee, vorbeam de sute de milioane de euro investiți.

Sute de milioane de euro investiți! Cu bază ultra modernă, cu stadion nou, cu jucători din Primera Division care să vină la Dinamo.

Nu cred că ar trebui să mă privească altfel (n.red cum ar trebui să fie privit de către fanii dinamoviști). Eu dorm foarte liniștit noaptea”, a reacționat Cosmin Contra, sigur pe el.

Ce l-a supărat pe ”Guriță”: „M-a durut. Eu nu mă simt vinovat absolut cu nimic”

„M-a durut pentru că nu m-au crezut. Ei (n.r. suporterii lui Dinamo) și-ar fi dorit să rămân în tot acel an. Dar fizic n-am mai putut. Tot mental, n-am mai putut. Și eu, care sunt puternic, în momentul ăla am spus stop. Îți dai seama cum eram eu în momentul ăla din viața mea.

Nu-mi risc sănătatea pentru niște spanioli mincinoși și niște răufăcători ca să zic așa, niște delincvenți! Pentru că îi consider delincvenți pe acei spanioli.

Asta-i, din păcate, cu legile în România. N-am reușit să protejăm cluburile. Oamenii care vor să investească, străinii care vor să vină să investească în România și în fotbalul românesc și în echipe să fie controlați!

Ei au venit, au promis, au rămas cu promisiunile, au distrus un club de mare tradiție, și au plecat apoi liniștiți în Spania, fără să știm ce s-a întâmplat cu viața lor. Stau foarte frumos acasă cu familiile lor.

Nu și nu cred că există (n.r. vreo șansă ca Pablo Cortacero să fie tras la răspundere). Deci, eu dorm bine noaptea în sensul în care știu prin ce am trecut și ce am făcut.

Cu absolut nimic nu mă simt vinovat! Doar că am avut încredere în niște spanioli care m-au făcut să cred că voi duce Dinamo în Champions League și am ajuns eu să fiu aproape să fac infarct din cauza lor”, a mai zis antrenorul.

Citește și

Greva generală din Educație continuă. Sindicate: Luni, la ora 10:00, Guvernul va afla decizia noastră