Cosmin Contra, come-back spectaculos! Petrescu, amenință

Cosmin Contra (46 de ani), fostul selecționer al României, ar putea reveni în fotbalul românesc, în postura de a fi noul antrenor al celor de la CFR Cluj!

Deși Dan Petrescu încă nu s-a despărțit oficial de CFR Cluj, urmând să aibă marți discuția finală cu patronul Neluțu Varga, finanțatorul ardelenilor deja i-a găsit înlocuitor.

S-ar fi înțeles la bani

”Suntem pe minus cu zeci de milioane! A adus jucători de proastă calitate, Chipciu, Alibec, pe care îi plăteam cu 40-50.000 pe lună”, a acuzat, printre altele, patronul ”feroviarilor”.

Este vorba despre Cosmin Contra, fostul antrenor al lui Dinamo și al naționalei României. Sursele GSP.ro au confirmat informațiile apărute pe fanatik.ro: ”Guriță” va fi noul antrenor al clujenilor. Apropiați ai tehnicianului spun că antrenorul are deja contractul pe masă, părțile s-au înțeles pe partea financiară și se mai negociază câteva clauze și detalii.

Contra revine în fotbalul românesc după 2 ani, în decembrie 2020 acesta o părăsea pe Dinamo. Tehnicianul este liber de contract după despărțirea din vară de Al Ittihad.

Dan Petrescu: ”Nu renunț la clauză”

Dan Petrescu a transmis clar că nu va pleca de la CFR Cluj dacă nu îi va fi achitată clauza de reziliere. În contractul antrenorului este stipulat că ruperea unilaterală a înțelegerii costă 400.000 de euro!

”Când pot să folosesc cea mai bună echipă, e ușor. Am început bine astăzi, puteam să marcăm rapid două-trei goluri. E o victorie de moral, importantă. Ne menține în lupta pentru titlu. Eu asta fac și asta voi face în continuare.

Camora a marcat gol cu dreptul azi, era foarte fericit. Și eu la fel! De 5 ani suntem împreună, ține la mine, eu țin la el. Avem o relație foarte bună, cu el și cu Deac. Cu toți am o relație specială!

Eu nu pot să vorbesc doar despre meciul cu FC Argeș. Posibil să avem o discuție mâine sau poimâine, eu cu patronul! Să vedem care e programul. Nu vorbesc despre acest subiect, v-am spus! Nu discut.

Ce pot să zic? Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am 2 ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”, a declarat Dan Petrescu la Orange Sport.

Citește și

Înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, o zi care intră în istorie. S-a încheiat o eră