Cosmin Contra, adevăr dureros pentru Dinamo: ”Nu s-au făcut investițiile ce trebuiau făcute”

Dinamo va înfrunta FCSB duminică seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, elevii lui Burcă sperând să pună punct unei serii de 10 meciuri fără victorie.

Suporterii n-au ochi pentru ”Guriță”

”Câinii” au adunat 3 remize și 7 eșecuri în acest interval, ultima victorie a fost pe 19 august la Voluntari, scor 3-2. FCSB este liderul la zi al Ligii 1. Specialiștii din fotbal nu dau foarte mari șanse dinamoviștilor, nici pentru derby, nici să aibă o viață ușoară la primul sezon de la revenirea în primul eșalon.

Fost selecționer al României și antrenor al ”câinilor” atât în ediția 2016/2017, cât și în 2020 în ”epoca Cortacero”, Cosmin Contra este acum în fotbalul saudit la Damac.

A rămas cu ochii pe Dinamo, chiar dacă suporterii îi reproșează și acum, după trei ani, momentul și despărțirea, trecând pe plan secund faptul că a calificat echipa în cupele europene, în 2017, locul 3 în Liga 1, și a câștigat Cupa Ligii.

”În prima ligă nu pot face față”

„Când pot să mă uit și am timp, mă uit la Liga 1. La Dinamo, după promovare, nu cred că s-au făcut investițiile care trebuiau făcute. Lotul lui Dinamo nu e la nivelul la care ar trebui să fie.

Dacă rămâi cu același lot, e greu să reziști. În România, e din ce în ce mai greu să câștigi și trebuie să ai jucători care să facă diferența.

Chiar dacă au făcut-o foarte bine în Liga 2, în prima ligă nu cred că pot face fața. Dacă nu vor face investiții în ianuarie, vor avea foarte mult de suferit”, a declarat Cosmin Contra, la DigiSport.

Citește și

Leguma de evitat în ciorbă. Prin fierbere, te poate îmbolnăvi grav