Coșmar pentru Dinamo: două goluri, un accidentat, un titular pierdut pentru meciul cu CSU Craiova

Atunci când îți dă gol Mihai Roman II, prima reușită din 2019 încoace, practic un cadou din partea lui Cristiano Figueiredo în chiar startul meciului, ce șanse să mai aibă Dinamo?!

Gazdele au dat ușor două goluri

Formația din Ștefan cel Mare este singura din Liga 1 fără niciun punct obținut în deplasare, iar eroarea portarului portughez a năruit o bună parte din speranțele, și-așa puține, ale ”câinilor”.

Jaja a făcut 2-0 în minutul 27, cu un șut frumos sub bară, în timp ce Dinamo atacă fără prea mulți sorți de izbândă cu închizătorul Ivanov pe post de al doilea vârf!

Stoican a rămas din startul meciului fără Tomozei, accidentat, iar Geani Crețu l-a înlocuit pe jucătorul sosit de la UTA.

Fără Patriche cu oltenii

În plus, după un fault în fața careului, Răzvan Patriche a fost avertizat cu cartonaș galben, al 7-lea în actuala ediție, și va absenta de la meciul cu joi cu CSU Craiova.

Botoșaniul a cedat deliberat de multe ori controlul balonului celor de la Dinamo, dar elevii lui Stoican nu au reușit să pună prea mult pericol pe adversari.

La ultima fază a primei reprize, Ivanovski a avut o ocazie uriașă, după o pasă a lui Rodriguez.

”Câinii” au reușit doar trei goluri în deplasările acestui sezon, iar dacă se va continua meciul ca în prima repriză se configurează al 5-lea eșec consecutiv pentru Dinamo.

Cadrele TV l-au surprins de multe ori pe Stoican, plouat, privind în gol, incapabil de a stopa căderea fără sfârșit a formației.

Citește și

Cioloș a demisionat de la șefia USR: ”Suntem o alternativă la extremism”