Cortacero vinde acțiunile, dar nu DDB ULTIMA ORĂ

Pablo Cortacero are o ofertă concretă de vânzare a pachetului majoritar de acțiuni pe care le deține prin firma Lotus, preluată cu totul de la Negoiță.

Un investitor român al cărei identitate rămâne necunoscută până când va reuși să preia clubul, i-a înaintat prin Șerdean o ofertă de 1 milion de euro, în care este inclus și împrumutul pe care l-a făcut spaniolul către Dinamo, 550.000 de euro.

Practic, Cortacero ar rămâne cu un profit de 450.000 de mii de euro după 5 luni de când a preluat echipa și a dus-o foarte aproape de faliment. Acest investitor ar fi găsit de Cornel Țălnar, iar de tratativele între cele două părți se ocupă Dorin Șerdean, cei doi fiind din Alba Iulia și au fost implicați și în afacerea spaniolă din vară. Țălnar este director tehnic la Dinamo și până la Adunarea Generală a Acționarilor era și membru în Consiliul de Administrație.

Pablo Cortacero i-a spus lui Șerdean că oferta este tentantă și discuțiile dintre cele două părți sunt foarte avansate. În cazul în care acesta acceptă, atunci până vineri vor intra în conturi alți 500.000 de euro pentru plata salariilor și a datoriilor urgente.

Citește și:

Gabriel Cotabiță confirmat cu coronavirus: ”Necesită monitorizare”