Cortacero se roagă de fani să mai salveze o dată Dinamo! Detalii

Dinamo trece prin momente dramatice. Clubul este obligat să achite 800.000 de lei până la finalul lunii noiembrie, aproximativ 168.000 de euro altfel riscă să piardă 6 puncte în clasamentul Ligii 1. FRF a somat gruparea din Ștefan cel Mare încă de acum două săptămâni.

Pablo Cortacero a convocat Adunarea Generală a Acționarilor pentru 21 decembrie, a promis o mărire de capital cu 5 milioane de euro, dar nici până acum nu a trimis celebra deja sumă de 400.000 de euro, pentru plata diverselor restanțe. E clar că nu-i are, fiindcă ieri directorul general Alex Couto s-a întâlnit cu reprezentanții DDB și a solicitat sprijinul financiar al suporterilor socios!

Gazeta Sporturilor a scris despre un detaliu important de la întâlnire, în care reprezentantul spaniolilor i-a rugat pe fani să ajute din nou Dinamo, fiindcă ibericii nu au de unde. DDB a mai creditat gruparea in prima jumătate a anului, cu aproximativ 550.000 de euro, pentru care a primit 20 la sută acțiuni.

Reprezentanții DDB nu au oferit încă un răspuns spaniolului, dar fanii ar avea suma strânsă. Există posibilitatea ca suporterii să salveze din nou Dinamo, așa cum s-a întâmplat în primăvară când ros-albii au primit licență sportivă. O decizie se va lua în următoarele ore, probabil, mâine cel târziu.

Fanii pot aloca suma respectivă, drept credit, iar Cortacero să garanteze cu acțiuni din partea clubului.

Citește și

Klaus Iohannis, ferm: ”Da, mă pot vaccina în public!”

No Comments Yet

Comments are closed