Cortacero, personaj de benzi desenate! ”E ca ăla ”beep, beep”!”

Dinamoviștii vor să urgenteze preluarea clubului și a acțiunilor de la Pablo Cortacero. ”Câinii” încearcă să preia conducerea grupării, mai ales că au demarat acțiunea de a rezilia contractele cu foștii jucători, în condiții cât mai avantajoase pentru roș-albi.

Alexandru Conovaru, membru în programul DDB, a vorbit despre situația complicată de la Dinamo și s-a luat de Pablo Cortacero, pe care l-a comparat cu Road Runner, un cuc alergător, personaj în seria de desene animate ”The Road Runner show”.

”Noi suntem singurii care au dat bani. Încă nu s-a întâmplat acea mărire de capital promisă de Cortacero și lăudată de Șerdean. E o nebuloasă la Dinamo! Noi, cei de la DDB, putem susține clubul atât timp când oamenii se înscriu. Discutăm cu două companii pentru o sponsorizare și vor veni și mai mulți fani când vor pleca spaniolii.

Dacă nu va da banii, Cortacero trebuie să cedeze acțiunile! Povestea nu poate continua la nesfârșit! S-a semnat o mărire de capital și dacă nu poți aduce banii, trebuie să plece. E o dată menționată ca fiind data limită pentru a aduce banii. Dacă nu, trebuie să cedeze acțiunile. Trebuie să vină pe 21 ianuarie la Adunarea Generală și vedem ce va fi.

Fanii trebuie să cumpere bilete în continuare, la meciuri, pentru a salva clubul pe care-l iubim și care e tratat ca o jucărie de Cortacero, care pare că nu a avut jucării când era mic. Și-a bătut joc de Dinamo, de conaționalii lui, de jucătorii români și de țară.

Cortacero e serios ca Donald Duck! Parcă e un desen rusesc ce se întâmplă la Dinamo. Cortacero pare că personajul acela din desene animate, după care aleargă coiotul și care face «beep, beep». Toată lumea aleargă după el și nu-l prinde. Glumim acum, dar e tragic ce se întâmplă. E dramatic pentru oamenii din club, pentru jucători și fani”, a declarat Alex Conovaru la Pro X.

În acest moment, programul socios DDB adună 12.497 de membri, primul obiectiv urgent al fanilor fiind să ajungă la 15.000 de membri.

Citește și

Alex Maxim la o superputere a Turciei, anunțul zilei: ”Doi la schimb cu el”

No Comments Yet

Comments are closed