Cortacero a fost la masă cu Contra. Antrenorul s-a amuzat, a spus câți bani are spaniolul

Dinamo are meci mâine seară cu Astra, care a fost lovită de coronavirus, giurgiuvenii având 15 cazuri de infectări. DSP Giurgiu a indicat ca partida să nu se joace, LPF așteaptă până mâine ca să dea un verdict, forul Ligii 1 vrea ca partida să se dispute. Pablo Cortacero a transmis că a trimis 400.000 de euro, mâine ar trebui ca banii să fie vizibili în contul ”câinilor”.

Cosmin Contra a dezvăluit care este relația lui cu reprezentantul acționarului majoritar. El nu a tratat cu Cortacero pentru a sosi la Dinamo, ci cu Juan Melero, omul care a stat în spatele proiectului, chiar dacă nu e implicat oficial. ”Guriță” a negociat cu fostul director general de la Getafe, fost vicepreședinte al ligii spaniole. ”Melero m-a sunat și mi-a zis că are o hârtie din partea domnului Negoiță să găsească un cumpărător pentru clubul Dinamo. Și m-a întrebat, a luat informații despre club, dacă merită să caute investitori sau nu. I-am dat toate detaliile ca, probabil, să caute cumpărător.

El a fost un intermediar, l-a găsit pe Pablo Cortacero. Eu nu l-am cunoscut decât atunci când am ajuns la București ca să semnez cu Dinamo. Nu știu dacă are bani. Inclusiv contractul meu l-am discutat cu Juan Melero. Nu știu despre Cortacero. Am auzit multe povești. Când a venit ultima dată Pablo în București, am luat masa doar noi amândoi”, a povestit Contra la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia, de la GSP.

Întrebat de realizatorul emisiunii cine a plătit masa, Cosmin s-a amuzat. A relatat, zâmbitor: ”A plătit el. Dar nu era problemă să plătesc eu, am vrut să o fac eu, însă nu m-a lăsat. Am luat de două ori masa, iar data următoare am achitat eu nota. 1-1. Dacă e om bogat? El zice că e un om… Bine, nu știu ce mai înseamnă bogăție în ziua de azi. Are câteva milioane de euro, el zice că le are”, a mai spus tehnicianul.

Citește și

Dan Petrescu, foarte supărat: ”Asta e problema vieții mele”. A cerut urgent un transfer

No Comments Yet

Comments are closed