Cornel Dinu, suspect de coronavirus: ”Ăsta mi-e destinul”

Cornel Dinu are o parte dintre simptomele de COVID-19. Fosta glorie dinamovistă, acum în vârstă de 72 de ani, se simte rău, slăbit, are gâtul inflamat, dar nu a făcut febră mare și nici nu și-a pierdut gustul sau mirosul. Un prim test rapid a ieșit pozitiv, apoi ”Procurorul” a anunțat DSP-ul.

Și pe fondul stresului cauzat de situația lui Dinamo, așa cum ne-a mărturisit, Mister s-a simțit ieri mai rău, azi și-a mai revenit, dar starea lui de sănătate este în continuare problematică. ”Nu sunt deloc bine, se pare că am COVID. A fost Cristi Balaj pe la mine acum vreo două ore, că voia niște cărți și avea la el niște teste dintr-astea rapide, care au exactitate 70%. Și mi-a făcut un test, mi-a băgat un băț, un fel de pai în nas… A luat o probă și a pus-o pe un tester, un fel de termometru. Șii a apărut că am COVID. Asta e… Cum o vrea Dumnezeu”, a dezvăluit Dinu pentru Fanatik.

”Ieri m-am simțit foarte rău, n-am putut să mănânc nimic, astăzi a fost mai acceptabil. Am gust, am miros, am și mâncat în seara asta ceva. Nu mai am temperatură. E o stare așa… de ușoară greață, de slăbiciune, cu durere de cap… ca la gripă… și gâtul, care la mine lovește imediat… imediat mă ia de la gât că am amigdalele scoase… sper că e o formă mai ușoară.

În 2011, când Dinamo dădea primele semne de îmbolnăvire, eu m-am operat pe inimă. Acum, când Dinamo e bolnav profund, eu fac COVID. Sufăr împreună cu Dinamo, ăsta mi-e destinul”, a mai comentat dinamovistul.

Citește și

Contra, Reyes, Fuentes și trei jucători sunt out! Pe cine a reactivat Dinamo + o veste bună

No Comments Yet

Comments are closed