Cornel Dinu: „Sunt oameni de afaceri interesați de Dinamo. Dar nu în jongleria de acum”

Cornel Dinu a fost vehement cu șefii lui Dinamo după eșecul campaniei de finanțare de pe platforma Seedblink. N-a avut milă de Eugen Voicu și Andrei Nicolescu.

Red&White Management 2022 SA, societate care deține 80% din acțiunile clubului Dinamo, a anunțat, marți, finalizarea campaniei de finanţare prin intermediul platformei Seedblink. De fapt, a fost oficializat eșecul demersului.

Red&White n-a reușit să strângă „plafonul” de 100.000 de euro

Orice fan al lui Dinamo putea obține acțiuni în cadrul clubului investea o anumită sumă de bani prin intermediul platformei Seedblink. O acțiune costa 1.172,08 euro. Scopul dinamoviștilor era să strângă minim 100.000 de euro.

Șefii clubului din „Ștefan cel Mare” au anunțat că cei 100.000 de euro nu au fost strânși. Iar cei care au investit o sumă în cadrul acestui proiect își vor primi banii înapoi.

Cornel Dinu și comparațiile lui originale despre Eugen Voicu și Andrei Nicolescu

Legendarul fotbalist și antrenor al „câinilor roșii”, Cornel Dinu, 75 de ani, a îmbinat ironia cu tăișul verbului în momentul în care a fost chestionat despre închiderea campaniei de finanțare prin intermediul platformei Seedblink.

„Din start a sunat… Numele semăna a bere finlandeză sau adusă din Alaska! Nenorocirea este că se știa că acești oameni nu au bani să investească. Dar au intrat într-o afacerea ce credeau că e rentabilă. Măcar Eugen Voicu a recunoscut că nu se pricepe la fotbal. Atunci ce cauți aici?!

Dânsul a fost forjor tratamentist. Pe vremuri, înainte să înceapă filmele la „Patria”, arătau într-un fel de reclame victoriile socialismului, cum luau muncitorii țeava cu un clește să facă treabă acolo. Aia a făcut dânsul! Măcar a fost cinstit, a zis că nu se pricepe. A „reușit” să fie suspendat din postura de colaborator al Mariei Vlas la FNI.

Iar Andrei Nicolescu are un complex periculos de a deveni mare specialist în fotbal. Doar faptul că ai bătut mingea pe maidan, nu îți permite mai mult decât să visezi. N-a reușit să fie ham în „Sania albastră” (n.r. – film regizat de Ioan Cărmăzan după nuvela lui Fănuș Neagu), acum vrea să fie ham-ham în fotbal la Dinamo! După ce a fost doar „zăbală” lui Tudorache (n.r. – fost primar al Sectorului 1) la Rapid”, a reacționat Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

Două informații tari: implicarea lui Nicolae Badea și mai sunt oameni de afaceri interesați de Dinamo

”Se zice că a fost inițiativa lui Nicolae Badea de lua acțiunile de la Șerdean… Este de apreciat, mai ales că a implicat banii lui. Are sentimentul de dinamovist, a vrut să ajute, dar a avut ghinionul de a apela la niște țuțeri.

A găsit pe unii care n-au bani, dar au crezut că se descurcă. Iar culmea este că sunt oameni realmente potenți care vor să ajute Dinamo. Dar jongleria de acum îi ține departe”, a mai spus Cornel Dinu.

Citește și

Denise Rifai și Dan Bittman, împreună la plajă