Cornel Dinu nu se lasă! Îi acuză și pe cei de la Real Madrid

Cornel Dinu a provocat astăzi reacții negative în lanț după ce-a dezvăluit că el însuși a dat mită oficialilor meciurilor din campania europeană a lui Dinamo București din ediția 1983/1984, când roș-albii au ajuns în semifinalele CCE, fiind blocați atunci de Liverpool (0-1, 1-2). Fostul jucător și antrenor al ”câinilor” a fost contestat de către jucătorii de atunci, în urma declarațiilor.

Același Cornel Dinu a revenit pe seară cu declarații lămuritoare pentru Gazeta Sporturilor, după interviul ce-a născut valuri în ediția online a ziarului. Dar Mister a făcut alte afirmații ce-ar putea naște scandal! Mai ales că și la finele anului trecut a făcut afirmații vizavi de jocuri necurate pentru un presupus blat cu Bulgaria, stârnind mânia lui Hristo Stoichkov, fostul mare fotbalist dorind la acel moment chiar să-l dea în judecată pe român! Acum, dinamovistul spune că și Real Madrid a umblat cu ”jocuri necurate” chiar într-o partidă contra roș-albilor.

”Mulți comentează fără să fi citit interviul pana la capăt sau l-au citit și nu au priceput, fiindcă nu au habar despre situația din vremurile acelea. Episoadele povestite de mine constituiau practici curente în cupele europene. Când Dinamo a jucat cu Real Madrid în anii ’60, spaniolii le-au dus arbitrilor în vestiar câte un ceas din aur cu emblema clubului. Pentru că toată lumea proceda așa, cadourile pentru arbitri erau ca o metodă de apărare, ca să ai șanse în Europa”, a declarat Dinu pentru sursa citată.

Ba, mai mult, fostul antrenor a continuat, cu un alt episod: ”Detaliile despre meciul nostru cu Bordeaux le-am aflat cand l-am întâlnit, dupa 1990, pe Claude Bez, fost președinte al francezilor. Mi-a zis că banii noștri nu mai ajunseseră la arbitrul scoțian. Mi-a și spus că dacă noi i-am fi dat arbitrului 25.000 de dolari, ei aveau pregătiți cu 10.000 de dolari în plus”.

Citește și

Englezii le recomandă conaționalilor să viziteze România! Aflați detaliile

No Comments Yet

Comments are closed