--> -->

Cornel Dinu la foc automat: ”Tanacu, morsa și alpaca”

Dinamo a înregistrat un nou eșec, al 4-lea la rând, doar două puncte obținute în ultimele 10 etape și trei goluri înscrise, niciunul de vreun atacant. Echipa nu a mai învins de la finalul lunii ianuarie și este în vrie, Gigi Mulțescu și-a arătat disponibilitatea de a părăsi formația.

Cornel Dinu, legenda clubului, a făcut acuze tăioase, nu a iertat pe nimeni: jucători, oficiali și oameni din board-ul DDB. ”Nu înțeleg cum a putut spune Gigi Mulțescu, pe care îl cunosc bine de atâția ani și știu cât fotbal cunoaște, cum a putut spune că Alpaca ăsta este bine pregătit fizic și se poate conta pe el”, a reacționat Dinu la Fanatik, făcând referire la atacantul nigerian Akpala (34 de ani).

”La primul gol, de exemplu, sunt nu mai puțin de patru jucători dinamoviști care n-au nici măcar scuza că au fost derutați de zgomotul făcut de balonul suporterilor, fiind simpli spectatori la șutul lui Rusescu.

Și încă o premieră pentru mine… Dureroasă… Nu am văzut un meci în viața mea în care comentatorii să râdă, pe bună dreptate, de un jucător, o caricatură de jucător cum este acest Alpaca… Akpala… o rușine…

Cu 15 kilograme în plus și 15 ani peste vârsta declarată, alpaca asta de Akpala, pe timpuri, nu putea să intre, la tonajul pe care îl etalează când pășește, că de alergat nu poate fi vorba, nici pe poarta principală de la… APACA!”, a mai spus Mister.

”Procuroru’” îl acuză pe managerul sportiv al lui Dinamo, Marius Nicolae, dar și pe cei care l-au adus, pentru transferurile penibile pe care le-a făcut și care n-au contribuit decât la prăbușirea echipei spre locurile retrogradabile.

”Acest popă de Tanacu a adus jucători de toată jena, zero absolut, morsa Morsay inexistentă, Akpala Alpaca de râsu’-plânsu’, Nepomuceno nepotriviteno, ăsta nu putea decât să meargă pe teren și la Petrolul acum câțiva ani, chiar și portarul ăsta cu nume de nepronunțat, au tras ăia de la CFR Cluj în el etapa trecută, n-a apărat el, s-a văzut acum că nu știe nici să se plaseze la cornere, o păcăleală și el… Nenorociri de așa-ziși fotbaliști care n-au nimic comun cu fotbalul.

Decât să aducă jucători nejucători ca panaramele astea, credinciosul necredincios de la Tanacu, trebuia să se mulțumească cu cutia milei, reprezentată de salariu, decât să vâneze procente la transferurile astea catastrofale care n-au nimic comun cu fotbalul de performanță și fac de rușine ce a mai rămas din Dinamo.

Este inadmisibil să se ocupe Marius Nicolae de manageriatul sportiv, iar Marius Niculae, care l-a refuzat pe Ionuț Negoiță când l-a chemat să lucreze cu oamenii lui de la club, să privească la televizor dezastrul lui Dinamo”, a declarat Dinu.

Iar în încheiere, Cornel Dinu a făcut doar o presupunere, deocamdată, dar cu țintă la conducerea suporterilor, ”vârful” DDB.

”Am impresia că cineva își bate joc de miile de suporteri care au dat și dau bani să salveze financiar echipa și această adunătură de așa-ziși fotbaliști este incapabilă să se salveze sportiv.

Și cel mai mult mă doare că în numele acestor aproape 15.000 de suporteri dinamoviști, se pare că unul sau doi, așa cum se întâmplă la români, care n-au jucat fotbal nici în curtea școlii, în copilărie, și nu-i vorba de Elias, iau ei decizii. Dezastruoase, după cum se vede”.

Citește și

Traian Băsescu o face praf pe Șoșoacă: ”Să terminăm”