--> -->

Cornel Dinu își recunoaște ”vina” și apreciază noul idol al dinamoviștilor: „Mea culpa”

Ovidiu Burcă este noul idol al ”câinilor” de pretutindeni!

Contestat în multe momente, mai ales de către suporterii de pe internet, tehnicianul de 43 de ani a reușit ceea ce părea imposibil la un moment dat, promovarea echipei în Liga 1.

Cornel Dinu a avut puterea să recunoască

Contestatar al antrenorului la început, legenda dinamovistă, Cornel Dinu, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă.

„Meritul acestei reveniri rapide în prima ligă, deși puțini credeau că ar fi posibilă, este în primul rând al vestiarului condus, unit și motivat de Ovidiu Burcă. Pe care, recunosc, nu îl credeam în stare de așa ceva. Mea culpa și jos pălăria în fața „antrenorului Anului Câinelui”!

Ca antrenor, Ovidiu Burcă și-a dovedit tăria de apărător și o maturitate ușor surprinzătoare pentru puținii ani, totuși, pe care îi are în această meserie ades ghilotinantă. A crezut și a luptat pentru acest succes al echipei, trecând cu abilitate și ambiție peste câteva momente delicate. De cumpănă în a găsi soluțiile logice, chiar dacă pentru destul de mulți au părut cel puțin neașteptate.

Pentru că acum, prin acești tineri s-a reînviat tradiția de la înființare, că, în „Groapa” din șoseaua Ștefan cel Mare se cresc și „câini” de rasă. N-au încă experiență de a trece peste momentele dificile, dar, contându-se firesc pe ei, o vor câștiga cu siguranță. În foc se călește oțelul și psihicul”, a scris Cornel Dinu in editorialul din Fanatik.

Ilie Dumitrescu: „A făcut diferența de departe”

Chiar și rivalii au apreciat ceea ce a făcut Ovidiu Burcă. Nu este prima oară când Ilie Dumitrescu a vorbit laudativ despre cineva de la Dinamo.

”E un tip inteligent, care a știut să gestioneze foarte bine vestiarul. A reușit să creeze o stare de spirit bună în vestiar. Eu nu le dădeam nicio șansă, mi s-a părut un nivel scăzut în Liga 2, credeam că echipele din Liga 1 vor câștiga la baraj.

Dar el a făcut diferența, a făcut-o de departe. E foarte greu să construiești o echipă peste noapte. Îmi aduc aminte de câteva meciuri și mă temeam să nu retrogradeze. E subiect de documentar”, a transmis Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Citește și

Administraţia Prezidențială, după ce Carmen Iohannis a promovat un magazin de bijuterii: „Au fost returnate”