--> -->

Cornel Dinu îi spune adio lui Dinamo: „O să le dau! Mă pune pe gânduri”

Red&White 2022 Management e acționarul majoritar al lui Dinamo, având 80,7758% din acțiuni, după ce a preluat procentele de la Lotus Perfect Product SRL (72,7758%) și de la Asociația „Peluza Catalin Hildan” (8%).

Cornel Dinu are un procent simbolic din acțiuni, de 0.03%. De altfel, Nicolae Badea, fost președinte al echipei roș-albe, mai are un număr redus de acțiuni la roș-albi.

Cornel Dinu nu are încredere în actuala conducere: „Know-how, how-know”

„Nu cunosc lucrurile prea bine, vreau să mă retrag total, am niște acțiuni și am să le dau probabil. Probabil că există o formă care s-a găsit pentru momentul actual. Mă pune pe gânduri, nu știu câtă legătură directă au cu fotbalul, câtă competență are grupul acesta care a preluat Dinamo.

Mă sperie că se apelează la tot felul de expresii din astea pe care le-am luat, know-how, how-know, mă pun pe gânduri, e o situație delicată.

Mă mai pune pe gânduri ca 6-7 oameni să conducă pe banii altora și să se mai pună și de acord. Când sunt mai mulți, cu siguranță că vor avea păreri, mai ales când lucrurile nu merg bine, mă îngrijorează că a existat acest precedent, care a dus la ducerea lui Dinamo în insolvență în 2013. Când sunt mai mulți români, începe scandalul”, a spus Cornel Dinu, la ProSport Live.

Mesaj concret către Talpan: „La notariat”

Cornel Dinu i-a răspuns și lui Florin Talpan, juristul CSA Steaua susținând că adevărata echipă Dinamo este cea a Clubului Sportiv, care activează în Liga 3, nu cea antrenată de Ovidiu Burcă, din Liga 2.

„Există o hârtie la un notariat, dar nu o caută nimeni, în care se spune clar că societatea non-profit de la momentul respectiv, FC Dinamo 1948, înființată în februarie 1992, este continuatoarea ca palmares și siglă a secției de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo”, a mai punctat Mister.

Citește și

Ana Morodan, după ce a fost prinsă beată la volan: „O bere e bună pentru rinichi”