Cornel Dinu despre Emil Boc: ”E fanul lor”

Analistul Telekom Sport, Cornel Dinu, a comentat ultima victorie a lui U Cluj din Liga 2, 4-0 cu Concordia Chiajna, o posibilă adversară a lui Dinamo București, în cazul în care cele două formații ar putea ajunge la baraj.

Galeriile celor două grupări sunt înfrățite. Mister a dezvăluit că „şepcile roşii” se bucură de susţinerea unui politician puternic, după ce a discutat direct cu acesta.

„Trebuie să merg şi la CFR, dar eu sunt ‘U-ist’, domnule”

U Cluj, unul dintre cele mai susţinut cluburi de fotbal din România, a rămas ani de zile în Liga 2, dar în acest sezon pare că se îndreaptă spre promovarea în Liga 1.

Deşi din punct de vedere sportiv este în umbra lui CFR Cluj, multipla campioana României, echipa se bucură de sprijinul autorităţilor şi are un fan special în persoana primarului Emil Boc.

În trecut, acest aspect i-a fost recunoscut lui Cornel Dinu, cel care s-a arătat încântat că un club de tradiţie e pe cale să revină în Liga 1. Iar fostul prim-ministru al României, Emil Boc, nu şi-a ascuns simpatia faţă de echipa care evoluează în prezent pe Cluj Arena.

Și Cornel Dinu se bucură

„Mă bucur foarte mult că revine istoria, tradiţia şi cred că un rol decisiv îl are Boc. Aş vrea să-l îmbrăţişez, dacă e adevărat şi cred că e adevărat. Îmi aduc aminte la o aniversare prin 2006… E un om de bun simţ, face parte din grupul de la Cluj, care e mai comentabil, se mai schimbă lucrurile, dar el mi se pare că a rămas cu picioarele pe pământ. Eu sper ca U Cluj… Mai are nişte şanse să se ducă chiar pe locul al doilea, peste Hermannstadt (n.r. – în Liga 2).

Vreau să spun foarte scurt. Era o sărbătoare care coincidea cu CFR-ul. M-am întâlnit cu primarul Boc la meciul de după amiază, care era pe stadionul lui U Cluj, nu era arena nouă. M-a rugat să merg cu el şi unde se serba un anumit număr de ani de CFR Cluj.

Am mers şi acolo şi la final mi-a spus <>. Din punctul ăsta de vedere îl apreciez şi am numai veşti bune în sensul ăsta, de felul cum administrează Clujul”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

În acest sezon, U Cluj e pe locul al treilea în Liga 2, la două puncte de locul secund, pe care e Hermannstadt, şi la nouă puncte de liderul Petrolul Ploieşti, care tocmai a pierdut sprijinul financiar din partea Veolia.

Citește și

Ciutacu: ”De ce Ciucă premier, Geoană NATO”