Cornel Dinu, desființat după dezvăluirile de azi! ”Îmbătrânește, deraiază”

Cornel Dinu a făcut astăzi o serie de dezvăluiri șocante cu privire la parcursul lui Dinamo din campania CCE 1983/1984, care a adus echipa din Ștefan cel Mare în semifinalele competiției, o dublă cu Liverpool (0-1, 1-2), cea mai mare performanță de până atunci a unei formații din România. Fost antrenor secund în acel moment, Dinu a lansat niște afirmații incendiare în Gazeta Sporturilor.

A vorbit despre valize cu bani, despre șpagă dată arbitrilor, despre mită, ceea ce a umbrit performanța roș-albilor. Suporterii ”câinilor” au fost și ei impresionați negativ despre asemenea declarații, mai ales că Dinu este unul dintre inițiatorii programului socios ”Dinamoviști pentru Dinamo”, care vrea să preia controlul asupra grupării. Fotbaliștii și conducătorii de atunci ai lui Dinamo l-au contrat dur pe Dinu. ”Îmi vine să plâng, sincer, tremur tot! Cei din casă nici n-au avut puterea să citească așa ceva. Ce-a putut să debiteze… L-am iubit toți pe nea Cornel, dar din păcate îmbătrânește… Și pune tu restul! Nu permit nimănui să-și bată joc de munca acelei echipe. Adică, Dinamo a fost făcută mare de Securitate?!”, a reacționat Dumitru Moraru, fostul mare portar fiind căpitanul formației de atunci.

Și Cornel Țălnar a reacționat: ”De unde naiba să știm noi ce se vorbea, ce se făcea?! Am câștigat cu Hamburg fiindcă am fost foarte buni, am jucat pe viață și pe moarte. Crezi că se dădeau ăia din fața noastră? Ei fiind campionii en titre atunci. Și era Securitatea din România cea mai tare în Europa? Mai tare decât KGB?”. Gigi Mulțescu a declarat pentru Prosport: ”Sunt uluit, niște dezvăluiri incredibile”. Constantin Anghelache, fostul președinte al roș-albilor, a declarat: ”Din păcate, Dinu nu mai doarme noaptea și are timp să fabuleze. Deraiază. Păi el dă cu noroi în munca lui și-a echipei?!”.

Contactat de GSP.RO, ex-arbitrul batav Jan Keizer, 79 de ani, a râs în hohote când a auzit de geanta plină cu bani pe care ar fi primit-o de la Cornel Dinu înaintea meciului Dinamo – Hamburg, din 1983. Dezvăluirile lui Dinu au început să fie preluate și de presa din Olanda.

Citește și

Pericol: ce pățesc tot mai mulți tineri infectați cu COVID-19

No Comments Yet

Comments are closed