Cornel Dinu aruncă bomba: ”O nouă mutare politică”

Cornel Dinu pune gaz pe foc înaintea anunțării unui nou selecționer la echipa națională de fotbal a României. Răzvan Burleanu s-a înțeles cu Edi Iordănescu, dar mutarea nu este pe placul tuturor oamenilor de fotbal.

”S-ar putea să îmi joace feste memoria, dar nu cred. Eu am spus asta încă înainte de a fi schimbat Rădoi. Am spus că va fi Edi Iordănescu selecționer. Este o nouă mutare politică, o interferență.

Edi Iordănescu este de apreciat pentru că vorbește corect limba română, spre deosebire de tăticul lui. Dar vorbește prea mult. Am văzut azi că Gazeta prezintă toată istoria lui Edi Iordănescu, mai multe numiri politice, peste tot.

Indiferent de colindele făcute pe la atâtea nume, am spus cu multe luni în urmă că Edi Iordănescu va fi selecționer. Știam ce se petrece în România. Majoritatea deciziilor se iau pe afinități politice. Nu pe valoare, nu pe competență. Cu asta mă opresc. De când a venit Burleanu, în ultimii 8 ani, au apărut aceste lucruri”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Citește și:

IPS Athanasie de Limassol: ”Acolo Dumnezeu a intervenit și a schimbat toate lucrurile”