--> -->

Cornel Dinu a râs de Ciprian Marica și Victor Pițurcă: ”Papagalii din Mato Grosso”

Cornel Dinu, fostul mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo, a fost ironic la adresa lui Victor Pițurcă și Ciprian Marica pe care i-a criticat în contextul aparițiilor acestora la televizor, cu ocazia Euro 2020.

”Mister” i-a urmărit pe cei doi la televizor, comentând meciurile de la EURO 2020, și i-a criticat dur pe aceștia. Dinamovistul i-a taxat exprimarea fostului selecționer. La Ciprian Marica însă, pe Cornel Dinu îl deranjează vestimentația colorată la care apelează pentru aparițiile sale la televizor.

”Nu pot să îl comentez pe Pițurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Nu mă bag în exprimare, că fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut și așa mai departe, deși e dramatic. Nu pot să citesc o parte a, hai să le zic, disertațiilor sale.

Iar în partea cealaltă, când îl văd pe Marica, schimb imediat canalul. Am impresia că văd o îmbrăcăminte care aduce cu papagalii din Mato Grosso. Când e un sacou bej, când e o cravată care se leagă cu șosetele doctorului Popescu. Pe el l-am văzut coborând din hotel în Brazilia în 1992 cu șosete bej, pantaloni gri scurți, cămașă albastră cu violet și o eșarfă la gât care semăna cu girodina.

Mie îmi place să văd Amazonia, Mato Grosso, dar nu pe ecran, nu se leagă. Și mai are și un șnur din ăla care probabil că îi leagă o parte din bani din buzunarul respectiv. Deci nu vreau să mai comentez prea mult, pentru că e dramatic.

Eu îmi aduc aminte că execuția prin care el (n.r. Victor Pițurcă) se remarca era de inteligență de joc, asta nu i-a lipsit niciodată. Asta cu exprimarea ține și dacă ai pus mâna pe Abecedar”, a spus Cornel Dinu, la ProSport Live.

Citește și

Radu Tudor: ”Marea Neagră nu este proprietatea Rusiei”