Contre Zăvăleanu – Lăcătuș la TV: ”Cu dedicație”

Încercarea de modificare a Legii Sportului, cu evidentă dedicație pentru CSA Steaua, a pus pe jar lumea fotbalului.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, adversara directă a roș-albaștrilor din play-off-ul ligii secunde, a criticat inițiativa.

Zăvăleanu: ”Nu mi se pare în regulă ce se întâmplă!”

„Nu mi se pare deloc în regulă ce se întâmplă. Am o oarecare notă de subiectivism. Încerc să privesc lucrurile obiectiv. M-am gândit cum ar trebui tratate lucrurile. Cred că ar trebui să ne reportăm la ele doar din perspectiva legală, regulamentară și morală. Nicăieri nu dă bine o promovare a unei astfel de inițiative.

Se pare că ar fi cu dedicație… asta spuneți? Se pare sau chiar este? Mie mi se pare că nu s-a ascuns nimeni. S-a zis cu subiect și predicat că e făcută cu dedicație. Există niște principii de drept aici, doar în scopul interesului public se poate promova o acțiune legislativă. Haideți să vedem în ce măsură beneficiază toată lumea de acest lucru…

Eu am o academie cu 600 de sportivi la Liga 3. E susținută privat 100%. De ce ar mai veni investitorii cât timp ar trebui să concureze cu bani publici?”, a spus Răzvan Zăvăleanu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Lăcătuș: „Dinamo, în insolvență, să joace în Liga 1?”

Marius Lăcătuș, legenda clubului „militar”, se afla în studio și a intervenit.

„E foarte frumos ca Dinamo, în insolvență, să joace în Liga 1… asta e foarte frumos, nu? După ce nu plătești angajații, jucătorii, vrei să promovezi.

Pe urmă veniți să vorbiți despre alt club. Să fim sinceri. Banii la anumite echipe vin tot de la bugetul de stat. În funcție de cine e primar.

Dacă e de la PSD, primește mai mult… și tot așa. Toți sunt curați ca lacrima, doar Steaua încearcă să intre cu bocancii în fotbal…”, a replicat Lăcătuș.

Citește și

Alimentul pe care Ana Aslan, care a trăit 91 de ani, nu l-a mai mâncat niciodată: ”Respecta acest ritual”