Contra vrea să scape de vedeta sezonului trecut! Există deja ofertă pentru el

Dinamo a avut un joc mai consistent după pauză, în etapa a treia, cu FC Botoșani (1-1). Cosmin Contra l-a înlocuit pe Diego Fabbrini la pauză, iar sursele Gazetei Sporturilor afirmă că antrenorul este foarte nemulțumit de italianul care avea cel mai mare salariu din echipă, până la venirea ”armadei” spaniole.

Mijlocașul central, plătit cu 16.000 de euro pe an, a ieșit din teren, a intrat Borja Valle și modificarea a schimbat total jocul ”câinilor”. Ibericul a marcat de la mijlocul terenului, Dinamo a dominat. Cosmin Contra ar vrea să se dispenseze de Fabbrini, mai ales că ține un loc de titular și câștigă foarte mulți bani. Peninsularului îi va fi foarte greu să mai prindă primul 11, cu noii veniți în ”haită”. Impresarii săi îi caută deja un alt angajament.

Finanțatorul Botoșaniului, Valeriu Iftime, l-ar dori înapoi sub comanda lui Marius Croitoru, cu condiția ca el să vină gratis și să accepte un salariu mai mic decât în Ștefan cel Mare. ”El este formidabil, dar trebuie să joace în slujba echipei, dar asta depinde și de colegi. Eu l-aș lua oricând înapoi, doar că se pare că pretențiile lui financiare sunt foarte mari. Eu nu pot să plătesc salariul respectiv. Dacă vine la condițiile mele, îl iau mâine!

Bani pentru transfer nu dăm! Pot plăti doar un salariu decent, așa cum am plătit când a venit la mine acum doi ani. După ce a plecat, nu a mai arătat nicăieri un fotbal bun. Eu îl aștept la Botoșani și vă garantez că într-un an de zile pleacă într-un campionat puternic. Dar asta înseamnă să accepte regulile noastre și să asculte de Marius Croitoru. El trebuie să renunțe la bani. El nu poate să câștige bani în România. Dacă vrea, în România își poate reface viața, fotbalistic vorbind”, a declarat Iftime.

Citește și

”Gogoșar incompetent” e doar una dintre reacțiile lui Băsescu la adresa lui Orban!